ПОСЛЕДЊИ ДАН ФЕСТИВАЛА „ВИЛА“ У ВРДНИКУ (ФРУШКА ГОРА) – БЕСПЛАТАН ПРЕВОЗ

Последњи дан Фестивала „Вила” одржава се данас (5. јуна) у јединственом амбијенту Фрушке горе, у Врднику (Фрушке терме). Поводом првог таквог фестивала у срцу националног парка, грађанима обезбеђен је бесплатан превоз на фестивал „Вила“ градским аутобусима.

Више информација о самом фестивалу за дан 5.6.22. можете пронаћи на:

https://kalendar.novisad2022.rs/sr-cir/mec-category/heroine-sr/

Превоз ће се обављати из Новог Сада до хотела Фрушке терме у Врднику, и назад. Сви који желе на „Вилу“ на располагању ће имати седам полазака и исто толико термина за повратак сваког фестивалског дана. Место поласка је плато испред Железничке станице у Новом Саду. Повратак за град је са аутобуског стајалишта код хотела Фрушке терме. Додатна предвиђена аутобуска стајалишта за пријем путника и путница на релацији Нови Сад – Врдник (Фрушке терме) – Нови Сад су Мост Слободе у Новом Саду и станица у центру Сремске Каменице.

Термини полазака из Новог Сада за Врдник: 16.00h, 16.15h, 17.45h, 18.00h, 18.15h, 20.00h, 20.15h.

Термини полазака из Врдника за Нови Сад: 21.00h, 21.15h, 21.30h, 00.30h, 00.45h, 01.00h, 01.30h.

За време трајања фестивала 3- 5. јуна, од 12.00 до 02.00 сата, привремено ће бити измењен режим саобраћаја: затворен ће бити потез од државног пута 313 (Манастирска улица), код одвајања за хотел Фрушке терме у Врднику, до скретања за ранч Платан, док ће саобраћајница која води до Стазе здравља према Змајевцу остати отворена.

Фестивал „Вила“, део програмског лука Хероине Европске престонице културе, обухвата широк спектар музичких, позоришних и визуелних представа, радионица и гастрономских догађаја, као и богат програм за најмлађе – низ радионица, плесних представа, филмских и књижевних догађаја, које ће деци улепшати први јунски викенд. Улаз на све програме је слободан.

 

У прилогу можете погледати фотографије са фестивала „Вила“ 4.6.22. коју је за гледаоце ТВ Арс Медије припремио Жељко Савић.

 

 

Извор: ТВ Арс Медија

Администратор: ДНМ

фотографије: Жељко Савић

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *