PORODIČNI DAN UZ NASTAVAK ANIMIRANE AVANTURE – CINEPLEXX PROMENADA

„Sonikov film 2“ ove subote od 12 do 17 časova u Cineplexx Promenadi

 

Novi Sad, 3103. 202– Porodični dan uz nastavak animiranog hita „Sonikov film“ očekuje vas u subotu 2. aprila od 12 do 17 časova u bioskopu Cineplexx Promenada. Za sve mališane smo obezbedili poklon poster filma. Ulaznice su u prodaji na blagajnama bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Sonic (Ben Schwartz) in SONIC THE HEDGEHOG 2 from Paramount Pictures and Sega. Photo Credit: Courtesy Paramount Pictures and Sega of America.

Omiljeni plavi jež se vraća na filmska platna u još bržoj avanturi. Nakon što se doselio u Grin Hils, Sonik je željan da pokaže da ima ono što je potrebno da bude pravi heroj. On je stavljen na test kada se dr Robotnik vrati, ovog puta sa novim partnerom, Naklsom, u potrazi za smaragdom koji ima moć da uništi civilizacije. Sonik se udružuje sa svojim pomoćnikom Tejlsom, i oni kreću na putovanje svetom kako bi pronašli smaragd pre nego što padne u pogrešne ruke. Otkrijte da li će Sonik uspeti da pobedi dr Robotnika i spase svet u najnovijoj avanturi.

U sinhronizaciji su učestvovali: Mateja Vukašinović, Milan Antonić, Dubravko Jovanović, Saša Joksimović, Aleksandar Gligorić i Anja Orelj.

  Trejler filma ,,Sonikov film 2“ 

 

 Ulaznice su u prodaji na blagajni Cineplexx Promenade i putem aplikacije CineplexxRS.

IZVOR: Cineplexx Promenada

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *