ПОНАВЉА СЕ „ХУМАНИТАРНИ ПОНЕДЕЉАК“ ЗА ЛАНУ БУЛАТОВИЋ

У понедељак 28.09.2020. понавља се акција „Хуманитарни понедељак“ за двадесетдеветогодишњу Лану Булатовић која се од своје девете године суочава са болешћу, добија дијабетес, инсулин зависна и тада почиње њена борба. Суочава се са бројним компликацијама и добија неуролошко аутоимуно обољење. Данас је њено здравствено стање такво да јој је неопходна трансплатација панкреаса и бубрега у иностранству. Новац јој је потребан како би јој се омогућило лечење.

 Тог дана, улаз на плажу се неће наплаћивати, а карту ће заменити добровољни прилози посетилаца у складу са њиховим финансијским могућностима, како би се и на овај начин помогло Лани у прикупљању новца за неопходно лечење. Кутије у које ће грађани моћи да приложе помоћ биће постављене уз капије Штранда од 8 до 19 часова.

У акцији која је била намењена Лани Булатовић 21.09. прикупљено је 43.810,00 динара, а с обзиром да је по правилнику који се односи на ову акцију минималан износ за помоћ 60.000,00 динара, у понедељак 28.09. се понавља акција за Лану. 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *