POKLONI ZA SVE POSETIOCE I PREMIJERA FILMA “AFTER 3: POSLE PADA” U ARENI CINEPLEX

Karte u prodaji na blagajnama bioskopa Arena Cineplex

Nastavak serijala o ljubavi i strasti dvoje mladih koja ne priznaje granice “After 3: Posle pada”, snimljenog prema bestseleru spisateljice Ane Tod koji je proglašen svetskom senzacijom, stiže na Ladies night u Arenu Cineplex u četvrtak, 9. septembra od 20:30h.

Tim povodom, naši prijatelji pripremili su sjajne poklone za sve posetioceUnitech će obradovati sve posetioce vaučerima sa popustima, a najsrećnije posebnim kozmetičkim paketima. Loft Parrucchieri by Petar Kostić takođe je pripremio vaučere sa popustima za sve posetioce a tokom izvlačenja pred projekciju najsrećniji će dobiti specijalne poklon tretmane za kosu kao i predivne bukete cveća od cvećare Viridis Flowers.

Ljubav Tese i Hardina oduvek je bila komplikovana, ali sada su dospeli u fazu u kojoj se izlaz ne vidi. Upravo kada se Tesa sprema da donese jednu od važnijih odluka u životu, sve se menja. Hardin još uvek ne zna da se kontroliše i sve oko nje počinje da se raspada. Nikome ne može da veruje, niko nije onakav kakvim se čini. Ni porodica, ni prijatelji.

Trejler filma:

Karte su u prodaji na blagajnama bioskopa Arena Cineplex!

Vidimo se na Ladies night događaju u četvrtak, 9. septembra, u Areni Cineplex!

Izvor: Arena Cineplex

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *