ПОГЛЕДАЈТЕ ПРВИ ТРЕЈЛЕР ИГРАНЕ ВЕРЗИЈЕ ДИЗНИЈЕВОГ КЛАСИКА ,,АЛАДИН“

ЗАВИРИТЕ У ЧУДЕСНУ ПЕЋИНУ ПРЕПУНУ БЛАГА, ТАЈНИ И МИСТЕРИОЗНЕ ЧАРОЛИЈЕ
СТИГАО ЈЕ ПРВИ ТРЕЈЛЕР ИГРАНОГ ФИЛМА „АЛАДИН“, У СИНХРОНИЗОВАНОЈ И ТИТЛОВАНОЈ ВЕРЗИЈИ, КОЈИ У ДОМАЋЕ БИОСКОПЕ ДОЛАЗИ 23. МАЈА 2019. ГОДИНЕ

Погледајте први трејлер игране верзије Дизнијеве класичне приче, у којој главне улоге тумаче Вил Смит, Мена Масуд и Наоми Скот, у режији чувеног Гаја Ричија.
Филм АЛАДИН у домаће биоскопе стиже 23. маја 2019. године у 2Д и 3Д, титловано и синхронизовано на наш језик. Први трејлер заголицаће нам машту пре него што нас прича уведе у узбудљив, живописан и чаробан свет, сада адаптираног класика из 1992. године.

„АЛАДИН“ је узбудљива прича о шармантном младићу који већину живота проводи на улици, Аладину, храброј и одлучној принцези Јамин и Духу из лампе који може да буде главни у одређивању њихове судбине. У режији Гаја Ричија, који кроз овај филм уноси свој препознатљиви стил, унутар зидина измишљеног града Аграбе уживаћемо у инспиративној причи на којој су одрасле генерације.

У филму „АЛАДИН“ играју Вил Смит, који тумачи улогу шармантног духа из лампе, који је већи и од самог живота, Мена Масуд, који је шармантна скитница Аладин, Наоми Скот као прелепа и одлучна принцеза Јасмин, Марвен Кензари је моћни чаробњак Џафар, Навид Негабан је у улози Султана и многи други.

Продуценти филма су Дан Ли и Џонатан Ајрик, као и Марк Плат и Кевин Де Ла Ној као извршни продуценти. Ален Манкен направио је музику за филм у којој се налазе и нове нумере инспирисане оригиналним песмама. Филм је сниман у студијима у Лондону као и у деловима прелепе јорданске пустиње, а талентовани и креативни тим оживео је град Аграбу, међу којима су директор фотографије Ален Стјуарт, сценограф Џема Џексон и костимограф Мајкл Вилкинсон.

Један од најомиљенијих Дизнијевих филмова, у новом руху, у наше биоскопе стиже 23. маја 2019. године, у 2Д и 3Д варијанти и титловано и синхронизовано на наш језик.

 

Извор: Тарамаунт филм

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *