PEVAČKA SENZACIJA TOM WALKER I ZVANIČNO MEĐU NAJPRODAVANIJIM MUZIČARIMA U 2019. GODINI!

Britanski hitmejker i nova zvezda na muzičkom nebu, Tom Walker, vlasnik je najprodavanijeg debi albuma u 2019. godini, navodi se u podacimazvanične britanske top liste koja uz američku kreira glavne muzičke tokove u svetu. Strelovit uspon škotskog pevača tako se nastavlja i nakon osvajanja ove top liste u martu, kada se Walkerov prvenac „What A Time To Be Alive“ našao na prvom mestu zvanične liste ispred zvezda kao što su Bryan Adams, Ariana Grande, Ed Sheeran, pa čak i grupa kao što su The Prodigy ili The Queen!

Tom Walker ima više razloga za slavlje, jer je njegov album među najprodavanijim u Britaniji, pa se ovim zvezda ovogodišnjeg EXIT festivala našla u društvu i gde su ovogodišnji apsolutni filmski hitovi, pre svih muzika iz naslova „Bohemian Rhapsody“, „A Star Is Born“, ali i „The Greatest Showman“, koji se našao na prvom mestu najprodavanijih albuma.

Album „What A Time To Be Alive“ Tom Walker objavio je pre samo mesec dana, a nedugo pre toga, sa dodele BRIT nagrada odšetao je sa prestižnim trofejem namenjenim za najboljeg novog izvođača koji su pre njega osvajali Adele ili Rag’n’Bone Man. Kritičare i muzičke ljubitelje nepovratno je osvojio sa singlom „Leave a Light On“, dok se njegova najsvežija numera „Just You And I“ našla nedavno na visokom trećem mestu najpopularnijih pesama, a zanimljivo je da se posle njenog izlaska i album ponovo kreće uzlazno, te je moguć i njegov povratak na prvo mesto!

Ulaznice brzo nestaju – aktuelne cene najkasnije do 12. aprila!

Zbog ogromnog interesovanja za EXIT, četvorodnevna (4-7. jul) ulaznica za festival po ceni od 6.490 dinara, što predstavlja visokih 55% uštede, biće u prodaji najkasnije do petka, 12. aprila do ponoći. Nakon toga, cena kompleta ulaznica za EXIT biće viša. Cena ulaznica za prvi festivalski dan, kada nastupa The Cure, iznosi 2.990 dinara za parter i 4.990 dinara za FAN PIT, dok je cena GOLD VIP dnevnih ulaznica za 4. jul 12.000 dinara. Ulaznice za EXIT mogu se nabaviti preko zvanične stranice exitfest.org i putem prodajne mreže Gigs Tix.

 

Izvor: Exit press

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *