Налазите се овде
Почетна > Екологија > Пољопривреда > ПОЉОПРИВРЕДНИ САЈАМ У НОВОМ САДУ 2016

ПОЉОПРИВРЕДНИ САЈАМ У НОВОМ САДУ 2016

Највећи  међународни пољопривредни сајам у региону, отворен је 14. маја у Новом Саду  и трајаће до петка, 20. маја. Радно време сајма  је од 9 до 19 часова.

Председник Србије Томислав Николић, свечано је отворио 83. по реду Међународни пољопривредни сајам и истакао значај ове већ традиционалне манифестације.

Земља партнер на овогодишњем Сајму је Италија, а амбасадор те земље у Србији Ђузепе Манцо рекао је тим поводом да је Италија највећи економски партнер Србије у аутомобилској и текстилној индустрији, као и у осигуравајућем сектору.

8 DSC_0293Генерални директор Новосадског сајма Слободан Цветковић изјавио је да је овогодишњи 83. Међународни пољопривредни сајам за десет одсто и по обиму, и по финансијским ефектима јачи него претходне године.

Цена улазница за 83. међународни пољопривредни сајам остају непромењене у односу на претходне године. Појединачна улазница кошта 500 динара. Колективне, за групе од 15 и више лјуди, стају 350, док колективне посете ђака и студената, пензионери и деца од 7 до 12 година, улаз на Пољопривредни сајам плаћају 200 динара.

За посетиоце и ове године је организован Породични дан.  У недељу, 15. маја, цела породица, са децом до 16 година, Пољопривредни сајам ће моћи да посети куповином једне улазнице за 500 динара.

2 DSC_0239

Најсрећнији посетилац са купљеном улазницом на поклон добија трактор „беларус 422“, који дарује „Агропанонка“. Извлачење имена добитника је у четвртак, 19. маја у 17 часова.

Више информација о 83. међународном пољопривредном сајаму  ttp://www.sajam.net/

 

Како бисмо вам на најбољи могући начин дочарали атмосферу сајма, вредна екипа ТB Арс Медије је за вас направила неколико  фотографија, као и видео снимак.

3 DSC_0238

Текст: Јелена Допуђ

Фотографије: Жељко Савић и Јелена Допуђ

Оставите одговор

Top