ODRŽANA PREMIJERA NAJVESELIJEG FILMA OVE GODINE

Zadovoljstvo nam je da vas obavestimo da je večeras održana premijera animiranog filma „TROLOVI – SVETSKA PREMIJERA“ (TROLLS WORLD TOUR) u bioskopu Cineplexx 4D Delta City. U holu bioskopa vladala je raspevana i vesela atmosfera, a posetioci su imali priliku da čuju sjajnu originalnu muziku iz filma.

Premijeri su prisustvovali glumci i pevači koji su podarili glasove glavnim junacima ovog filma: Ana Štajdohar, Marko Mandić, Iva Stefanović, Branislav Platiša, Milan Živadinović Billy, Nikola Šurbanović, Marko Stojanović Louis, Đurđina Radić, Đorđe Grgurović Grzi, Ivana Tenjović i Anja Orelj.

Nakon premijernog prikazivanja filma u bioskopu Cineplexx 4D Delta City, film TROLOVI SVETSKA PREMIJERA će se već narednog dana, 27. septembra početi prikazivati u sledećim bioskopima:  Cineplexx Ušće Shopping Center, Cineplexx 4D Delta City, Cineplexx BIG Beograd, Cineplexx BEO Beograd, Roda, Tuckwood, Cine Grand Capitol Park Rakovica, Kombank Dvorana, CineStar Ada Mall Beograd, Arena (Novi Sad), Cineplexx Promenada (Novi Sad), CineStar (Novi Sad), CineStar Zrenjanin, CineStar Pančevo, Cineplexx Kragujevac Plaza, Cineplexx Niš,  Vilin Grad Niš, Kulturni centar (Gornji Milanovac), Centar za kulturu (Požarevac), Cineplexx MNE Delta City (Podgorica), Cadmus Cineplex (Budva) i Cinema 213 (Nikšić).

O FILMU: Ana Kendrik (Ana Štajdohar) i Džastin Timberlejk (Marko Mandić) vraćaju se u fantastičnom nastavku animiranog mužičkog filmskog hita iz 2016. godine: „TROLOVI – SVETSKA TURNEJA“. U avanturi koja će ih odvesti daleko izvan granica poznatog, Maka i Zakeralo će otkriti da su oni samo jedno od šest različitih trolovskih plemena, koje živi u jednoj od šest različitih teritorija i posvećeni su jednom od šest anovićmuzičkih pravaca: fanku, roku, kantri muzici, tehno muzici, klasičnoj i pop roku. Sada će njihov svet postati mnogo veći i mnogo, mnogo bučniji.

Od 1. oktobra, preslatki Trolovi stižu na redovne bioskopske repertoare, a biće dostupni i u sinhronizovanoj i u titlovanoj verziji.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *