ОДРЖАН СВЕЧАНИ ПРИЈЕМ ВУКОВАЦА У ОПШТИНИ БЕОЧИН

Председница општине Беочин Биљана Јанковић и председник Скупштине општине Беочин Немања Вилић уприличили су данас традиционални пријем најбољих ученика основних школа са територије општине, ОШ „Јован Грчић Миленко“ из Беочина као и ОШ „Јован Поповић“ из Сусека који су своје основно образовање завршили као добитници дипломе „Вук Караџић“ у школској 2022/2023. години.

Пријему је присуствовало осам ученика од којих су два изабрана за ђаке генерације а којима су уз срдачне честитке уручени пригодни поклони општине Беочин.

Из Основне школе „Јован Грчић Миленко“ из Беочина добитници дипломе „Вук Караџић“ су Милица Душанић, Слађана Калабић, Олег Бранков, Петра Марковић, Анђела Мајсторовић као и Мина Савић која је проглашена за ученицу генерације.

Из Основне школе „Јован Поповић“ из Сусека награђена су два вуковца, Анђела Мијоков и Александар Грујић који је проглашен за ученика генерације ове школе.

Поносни на успех и труд наших вуковаца, Општина Беочин и овим путем упућује искрене честитке деци али и њиховим наставницима и родитељима, са жељом да их само успех прати у животу и даљем школовању!

Извор:

ОПШТИНA БЕОЧИН

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ СА ЈАВНОШЋУ 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *