NOVOSADSKA PREMIJERA FILMA “3211” 20. SEPTEMBRA U CINEPLEXX PROMENADI

Novosadska premijera  prvog domaćeg muzičkog filma na ovim prostorima „3211“, biće održana u sredu, 20. septembra u 20 časova u Cineplexx Promenadi. Uz prisustvo Stefana Đurića Raste i dela autorske i glumačke ekipe pogledajte iskrenu, emotivnu i do sada neispričanu priču Raste, koji nam ovom prilikom predstavlja i svojih 7 novih numera, napisanih u toku služenja zatvorske kazne. Najsrećniji fanovi iz publike imaće priliku da se upoznaju i fotografišu sa Rastom nakon filma. Ulaznice su u prodaji.

Nikada do sada domaća bioskopska publika nije imala priliku da na velikom platnu gleda film koji je mešavina žanrova, muzičkog, biografskog i trilera, a fanovi Stefana Đurića Raste će prvi put moći da dožive jedan muzički album u bioskopu!

U režiji Danila Bećkovića i Andrijane Stojković, ova forma filma predstavlja pravo osveženje u našoj kinomatografiji. Scenario je napisao Dimitrije Vojnov, producent filma je Balkaton d.o.o. a distributer Taramount film. Rastini fanovi širom Srbije konačno će imati priliku da čuju njegovu priču o odrastanju, životu, kreativnom stvaralaštvu i o tome šta za njega predstavljaju muzika i sloboda.

Film “3211” je istinita priča o Stefanu Đuriću, uspešnom muzičaru koji jednog dana gubi sve i odlazi u zatvor gde od njegovog ranijeg života ostaju samo njegove pesme. Ovo je priča o pravdi, otuđenosti, prepoznavanju životnih prioriteta, o životnoj snazi koja prevazilazi sve prepreke i žudnji za slobodom koja je iznad svega, ali najpre se izdvaja po tome što Rasta kroz ovu situaciju proživljava suočavanje sa vlastitim radom, svojim pesmama i načinom na koje one obogaćuju život njihovih slušalaca. Film „3211“ prikazuje transformativno iskustvo koje je dinamično, traumatično i zaključuje se iskupljenjem i izoštrenom slikom sveta.

Obezbedite svoje mesto na vreme. Ulaznice su u prodaji na blagajnama bioskopa i online putem na CineplexxRS.

Izvor: CINEPLEXX Panonija d.o.o.

Administrator: DNM

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *