GRATIS SLADOLED I SPECIJALNE CENE ULAZNICA ZA SVE KORISNIKE PORODIČNOG PAKETA U CINEPLEXX PROMENADI

Pored posebnih pogodnosti koje donosi Porodični paket bioskopa Cineplexx Promenada, poslastičarnica Brunch Sweets dodaje „šlag na tortu“ i poklanja sladoled svakom novom ili postojećem članu Porodičnog film kluba koji pogleda bilo koji dečiji film u periodu od 18. do 30. septembra. Za sve članove Porodičnog film kluba, kupovinom tri ili četiri ulaznice za isti film, ostvaruje se posebna snižena cena ulaznice za sve članove porodice. Specijalna cena ulaznice koja iznosi od 330 dinara za 2D i 450 dinara za 3D dečje filmove, članovima Porodičnog film kluba pruža još bolju zabavu za čitavu porodicu. Neka ovo leto traje duže! Pogledajte dečiji film i zamenite ulaznice za slasni sladoled u Brunch Sweets Promenada.  

Učlani se u Cineplexx Porodični film klub klikom na  link i pored specijalnih cena ulaznica, iskoristi i dodatne pogodnosti Porodičnog paketa u Cineplexx Promenadi, a od 18. do 30. septembra, pogledaj dečiji film i počasti porodicu sladoledom u Brunch Sweets poslastičarnicama. U sklopu Brunch Sweets možete probati više od 100 ukusa sjajnog sladoleda njihovog brenda Gelatomania koji je usavršio italijanski zanatski sladoled premium kvaliteta, a koji će vam biti omiljena poslastica tokom čitave godine. 

U ovom periodu, mališani će imati priliku da pogledaju pregršt crtaća kao što su dugoočekivani filmski hit „Patrolne šape – moćni“, „Ričard roda 2“, priču o neustrašivom vrapcu kojeg je usvojila porodica roda, čuvene „Nindža kornjače: haos“, „Detektiv Cvrle i zlatna košnica“, u kojem ćete upoznati interesantne stanovnike bajkovitog gradića Medeno brdo i mnoge druge. 

Informacije koje treba da znaš o Porodičnom film klubu: 

*Učlanjivanje u Porodični film klub je besplatno. Može se izvršiti online (unosom podataka deteta mlađeg od 14 godina). Porodični film klub karticu dobijate na blagajni bioskopa Cineplexx Promenada. 

**Specijalni porodični paket se odnosi samo na dečje filmove i ne važi za premijere 

***Porodični paket važi isključivo za 3 do 4 osobe, uz korišćenje jedne važeće kartice Porodičnog film kluba. 

****Uz kupovinu porodičnog paketa ulaznica ne dobijaju se Bonus bodovi 

*****Dnevno je moguće kupiti jedan paket sa jednom dečjom karticom 

Izvor: CINEPLEXX Panonija d.o.o.

Administrator: DNM

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *