„НОЋ АКЦИЈЕ“ УЗ ФИЛМ „ПАКЛЕНЕ УЛИЦЕ“: ХОБС И ШО И ПОКЛОНЕ ЗА ПОСЕТИОЦЕ У БИОСКОПУ СИНЕПЛЕКС ПРОМЕНАДА

Након осам филмова, франшиза ,,Паклене улице“ сада представља потпуно нови пројекат у ком Двејн Џонсон и Џејсон Стетам репризирају своје улоге Лука Хобса и Декарда Шоа. ,,Хобс и Шо“ на првом „Action night“ догађају у биоскопу Синеплекс Променада у четвртак, 1. августа у 20 часова! Карте су у продаји!

Ривалитет између два удружена заклета непријатеља, сцене борбе и брза вожња мотора, гарантују добар провод ове тропске летње ноћи. Сваки посетилац добиће магазин Ауто Билд, а најсрећнији уживаће у „Under Armour“ поклонима и „Rider“ јапанкама које ће моћи да освоје.

Све откад су се представник закона, крупни Хобс, одани агент тајне америчке дипломатске службе и одметник који има проблеме са законом Шо, бивши оперативац елитних јединица британске војске, први пут упознали у филму ,,Паклене улице 7”, 2015. године, њих двојица не престају да размењују увреде и тешке ударце у покушајима да савладају један другога.

Али у тренутку када се унапређени, сајбер-генетски анархиста Брикстон (Идрис Елба), докопа тајне биолошке претње која може да збрише човечанство заувек и ангажује бриљантног, неустрашивог и несташног МИ6 агента (Ванеса Кирби), која је заправо сестра Декарда Шоа, два заклета непријатеља Хобс и Шо мораће да се удруже како би савладали јединог човека који је можда опаснији од њих двојице.

Сјајну глумачку екиу, поред Двејна Џонсона и Џејсона Стетама чине Идрис Елба, добитница награде Оскар Хелен Мирер и Ванеса Кирби. Режију потписује непоновљиви Дејвид Лич.

Распростирући се широм планете, од Лос Анђелеса до Лондона и од токсичних предела Чернобиља па све до раскошне лепоте Самое, овај филм оставља без даха.

Трејлер филма: https://youtu.be/149PvBxUPMg

 

 

 

 

 

Извор и фото.: СИНЕПЛЕКС

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *