НАТАША БЕКВАЛАЦ СЛАВИ 20 Г0ДИНА РАДА КОНЦЕРТОМ У АРЕНИ

Од првог појављивања на фестивалу у Херцег Новом са нумером „Лажи ме“, до најновије песме „Мушко више не могу“, прошло је две деценије. Бројни хитови као што су „Никотин“, „Мала плава“, „Дођи мами“, „Поново“, „Мали сигнали“ ређали су се у међувремену, а сви они биће део спектакуларног концерта 14. фебруара у Штарк Арени, којим ће Наташа Беквалац прославити 20 година музичког рада.Једна од најпопуларнијих поп звезда са ових простора концертом у највећој хали на Балкану жели да помери своје границе, али и да прикаже сценско музички спектакл какав никада до сада није виђен у нашој земљи.
Наташа је окупила тим најпризнатијих професионалаца – редитеља, сценографа, кореографа који су у сарадњи са најбољим продуцентима осмислили двоипочасовни спектакл који никога неће оставити равнодушним. Свака песма биће у потпуно новом аранжману, а цео репертоар креиран је тако да нема предаха.

„Сада сам коначно спремна за нешто што ће дефинитивно бити прекретница у мојој каријери и мом животу. Пре само годину дана била сам на емотивном дну, имала сам утисак да нема мрачнијих дана од тих и да нема изгледа да ће светлост икада доћи. Када једном снага почне да се враћа, кад једном почнете полако да устајете и правите нове кораке – тај процес нема краја.” рекла је Наташа и додала: “Сваки дан снага је све већа и сваки дан је сунце све јаче. Из те снаге ја сам донела одлуку, из те љубави стварам нешто што желим да остане и траје заувек. Неће то бити концерт. То ће бити вече које желим да свако упамти као један од најлепших тренутака у животу. Зато сам одлучила да ангажујем највеће професионалце у послу и да заједно пошаљемо поруку – пронађи љубав, спаси љубав, СОС за љубав.

Извор: Skymedia Group

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *