НАЈНОВИЈА ДИЗНИЈЕВА АВАНТУРА У БИОСKОПУ CINEPLEXX ПРОМЕНАДА ,,РАЈА И ПОСЛЕДЊИ ЗМАЈ“ НА ПОРОДИЧНОМ ДАНУ 25. АПРИЛА

Породични дан у биоскопу Cineplexx Променада заказан је за недељу 25. април од 12 до 17 часова уз најновију Дизнијеву синхронизовану авантуру ,,Раја и последњи змај“. Kарте су у продаји на благајнама биоскопа и путем CineplexxRS апликације.

Најмлађи посетиоци добиће на поклон часописе ,,Зека” или ,,Бубамара“ док ће Вулкан издаваштво обрадовати двоје малишана фантастичним књигама. У сјајним укусима врхунских миксева кафе пржионице ,,Моја ташта не пије свашта“ уживаће старији љубитељи филмова. Још сјајних поклона изненађења очекује вас у вашем омиљеном биоскопу!

Давно, у чаробном граду Kумандра, људи и змајеви живели су заједно у слози. Али када су злокобна чудовишта позната као Друн постала претња за планету, змајеви су жртвујући себе, спасли човечанство. Сада, 500 година касније, та иста чудовишта су се вратила. Усамљена ратница Раја мора да уђе у траг последњем змају у нади да ће заувек да заустави непријатеља. Међутим, током свог путовања научиће да је за спас света потребно нешто више од магије – неопходно је и поверење.

У синхронизацији ове сјајне авантуре, учествовали су Ирина Арсенијевић, Марија Микић, Тодор Јовановић, Бојан Жировић, Александар Kукољ, Андреј Пиповић, Миљан Давидовић и Марко Мисирача.

Улазнице за Породични дан и Дизнијеву авантуру ,,Раја и последњи змај“ су у продаји.

Трејлер филма ,,Раја и последњи змај“

*Пројекције у Cineplexx  биоскопима се организују уз поштовање свих превентивних мера у циљу смањења ризика настанка и преношења вируса COVID-19.

Извор: CINEPLEXX Panonija d.o.o.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *