MANU MUNJA PRETPREMIJERNO U ARENI CINEPLEX 4. I 5. MAJA

Posetioce bioskopa Arena Cineplex, a posebno one najmlađe, ovog vikenda, 4. i 5. maja očekuje pretpremijera animirane avanture “Manu munja”.

Manu odrasta verujući da je galeb, kao njegovi roditelji Iv i Blanš i brat Luka. Trudi se da pliva, lovi ribu i leti poput njih, ali izgleda da nije mnogo nadaren. Na prvom času letenja otkriva da je usvojen i da pripada retkoj vrsti ptica pod nazivom čiope, koje nisu u dobrim odnosima sa galebovima. Posle velikog šoka, Manu upoznaje pripadnike svoje vrste koji mogu da skakuću po vazduhu, baš kao i on. Tada saznaje da oni imaju i posebnu moć da predosete oluju. On ne shvata neprijateljstvo između galebova i čiopa i odlučuje da zauvek ode, ali ubrzo će početi da tuguje za porodicom. I baš tada, predosetiće da se sprema veliko nevreme, zbog čega će se vratiti da upozori galebove na opasnost.

Lena Kovačević izvodi glavnu  numeru “Letimo” u novom animiranom filmu MANU MUNJA, koji stiže na redovan repertoar bioskopa 9. maja, dok će publika odabranih bioskopa imati priliku da ga pogleda pretpremijerno 4. i 5. maja. U originalnoj verziji glasove daju Kejt Vinselt i Vilijem Defo, a ovaj crtani film je sinhronizovan na srpski jezik.

MANU MUNJA je moderna priča o tome kako potpuni stranci mogu da žive zajedno u jednom društvu. Scenario je nominovan kao najbolji scenario za film na Međunarodnom festivalu animiranog filma FMX Festival u Nemačkoj i dobitnik je prve nagrade na dečijem festivalu u Amsterdamu za projekat koji najviše obećava.

Crtani film MANU MUNJA dolazi iz studija za animaciju koji je poznat po specijalnim efektima za filmove „Dan nezavisnosti 2“, „The Grand Budapest Hotel“ i  „White House Down“.

Pesma:

Trejler:

 

Izvor: Arena Cineplex

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *