МАНИФЕСТАЦИЈА „ЛОВАЧКИ ГУЛАШ“ У СУБОТУ У СУСЕКУ

У организацији Ловачког удружења „Сусек“ а под покровитељством Општине Беочин у суботу, 30. септембра у Сусеку биће одржана пета по реду манифестација „Ловачки гулаш 2023“.

И ове године „Ловачки гулаш“ ће традиционално окупити бројне екипе, учеснике и посетиоце из свих крајева Војводине који ће имати прилику да покажу своја кулинарска умећа, пробају домаћу храну и специјалитете али и да уживају у богатом пратећем програму и садржајима манифестације.

Према речима организатора, свака пријављена екипа имаће обезбеђено 3,5 килограма меса за припрему, обезбеђен сто и клупе капацитета од шест до осам учесника и воду а припрема гулаша се може вршити на дрва или на плин.

Пријава екипа почиње од 11 часова, свечано отварање манифестације је у 11.30 часова док такмичарски део припреме гулаша почиње од 11.40 и завршава се у 15 часова.

Котизација за учешће на манифестацији је 5 000 динара по екипи.

Овогодишњи чланови судијског жирија су струковни менаџер гастрономије Михајло Исаковић, струковни менаџер гастрономије Милош Новаков и шеф кухиње новосадског ресторана Мон Ами, Алекса Подрашчанин.

Поред такмичарског дела манифестације, посетиоци ће у суботу моћи да купе гулаш, другу храну и пиће по веома повољним ценама.

За све информације, заинтересовани се могу обратити на тел. 064/029-6399 (Сима Миљић) и 065/2527-119 (Предраг Божић).

Извор: Општина Беочин

Администратор: ДНМ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *