МАНИФЕСТАЦИЈА “ ДАНИ СРПСКЕ У СРБИЈИ“ – 15 – 21.09.2017

Манифестација „Дани Српске у Србији“ у организацији Представништва Републике Српске у Србији биће одржана од 15 – 21.09.2017. године. И ове године, ова манифестиција кроз различите програмске активности, идеје и пројекте на нов и јединствен начин представља Републику Српску, њене градове, природне лепоте, уметнике и ствараоце из различитих сфера деловања. Програмом и активностима овогодишње манифестације биће обухваћено неколико градова широм Србије (Београд, Нови Сад, Суботица, Вршац, Врање, Краљево, Крушевац, Ужице…). Намера организатора је да Србији и њеним грађанима представи Републику Српску кроз промоцију њене привреде, просвете, науке, културе, уметности и спорта, а све то у сарадњи са Србијом и њеним привредницима, научницима, умeтницима и спортистима.

Снимак са концерта групе Траг у СНП-у, поводом манифестације „Дани Српске у Србији“.

Туристичка организација Републике Српске у сарадњи са локалним туристичким организацијама и туристичким субјектима широм Српске, ће у оквиру „Дана Српске у Србији“ представити најатрактивнију туристичку понуду и производе Српске.

Промоција ће осим туристичке понуде најатрактивнијих дестинација Српске као што су Бањалука, Требиње, Јахорина, Лакташи, Бијељина, Билећа, Вишеград, Зворник, Приједор, обухватити и промоцију традиционалних производа Српске  – ено и гастрономску понуду северозападног и јужног дела Републике Српске. Осим тога овогодишњи програм у Новом Саду биће обогаћен наступом младих виртуоза на хармоници „Оркестра хармоника Алекса Шантић из Угљевика под управом Славка Николића“.

 

ИЗВОР: Туристичка организација Новог Сада.
Информације: : +381 21 66 17 344

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *