MALA SIRENA NA PORODIČNOM DANU UZ SPECIJALNE GOSTE, POKLONE I FACEPAINTING U ARENI

Porodični dan u bioskopu Arena Cineplex, u subotu 27. maja, donosi čuvenu priču o voljenoj sireni, specijalne goste, facepainting, poklone za najsrećnije i mnogo zabave. Dugo očekivana ekranizacija jednog od omiljenih Diznijevih filmova konačno stiže na filmsko platno Arene. Ulaznice su u prodaji!

Arena poziva sve mališane na još jedan Porodični dan u omiljenom gradskom bioskopu u subotu, 27. maja od 14 do 17 časova, na kojem ih očekuje facepainting i tematska dekoracija. Specijalna projekcija od 16 časova donosi poklone za najsrećnije i druženje sa ekipom koja je radila na sinhronizaciji ovog filma. Aquapark Petrolend će obradovati najsrećnije besplatnim celodnevnim ulaznicama za aquapark avanturu u bazenima beskonačne zabave, a najsrećniji će se osladiti i sweet box-om koji je pripremio Brunch Sweets.

Arena vas poziva da dođete i pre specijalne projekcije, već od 15.30h jer ćete imati priliku da upoznate glumce i muzičare koji su pozajmili svoje glasove likovima u filmu “Mala sirena”.

„Mala sirena“ je omiljena priča o sireni koja žudi da iskusi život na kopnu i, protivno želji svog oca, kralja Tritona, posećuje površinu, gde se zaljubljuje u čoveka, princa Erika. Irina Arsenijević, mlada pevačka zvezda pozajmljuje glas jednoj od najomiljenijih Diznijevih princeza, sireni Arijel. U ulozi princa Erika našao se Dušan Svilar, dok je u sinhronizovanoj verziji filma “Mala sirena” Đorđe David kralj Triton. Nezaboravni Ursulin lik, koji sporazumno oduzima fantastičan glas male Arijel interpretiraće pevačica Tijana Dapčević, a u ulozi zabavnog galeba Skatla, koji veruje da je najbolji izvor informacija za Arijel našla se pevačica Edita Aradinović. Čuvenom krabi Sebastijanu glas daje glumac Milan Tubić.

Trejler filma:

Ulaznice su u prodaji na blagajnama bioskopa Arena Cineplex!

Zaplovimo zajedno u još jednu Diznijevu avanturu na velikom platnu!

Izvor: Arena Cineplex

Administrator: DNM

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *