LADIES NIGHT UZ RIČARDA GIRA, DAJANU KITON I SUZAN SARADON U ARENI CINEPLEX

Pokloni za sve dame i piće dobrodošlice u subotu 4. marta

Ladies night događaj u bioskopu Arena Cineplex donosi na veliko platno sjajnu glumačku postavu u romantičnoj komediji „Ne daj Bože brak“. Zajedno sa Arenom Cineplex pretvorite subotnje veče u zabavan, komičan i romantičan izlazak, uz poklone i piće dobrodošlice za sve dame, 4. marta od 20:30 časova. Ulaznice su u prodaji!

Za sve dame, Arena Cineplex je pripremila poklone koji će stvoriti uspomenu na ovo veče, piće dobrodošlice pred samu projekciju, a prijatelji iz foto studija „Pixels“ obradovaće najsrećnije dame vaučerima sa velikim popustima za wedding fotografije.

Romantična komedija „Ne daj Bože brak“ govori o Mišel i Alan koji su u svojoj vezi došli do tačke kada treba da preduzmu sledeći korak prema braku. Misleći da je dobra ideja da pozovu roditelje da se konačno upoznaju, priprema se večera i igre počinju. Na opšte iznenađenje, roditelji se već dobro poznaju – previše dobro – što dovodi do različitih, otkrivajućih i urnebesno zabavnih razmišljanja o vrednosti braka.

Sjajnu glumačku postavu čine: Ričard Gir, Suzan Saradon, Dajana Kiton, Ema Roberts, Luk Brejsi i Vilijam H. Mejsi u glavnim ulogama.

Trejler filma:

Ulaznice su u prodaji na blagajnama bioskopa Arena Cineplex.

Izvor: Arena Cineplex

Administrator: DNM

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *