LADIES NIGHT U ARENI CINEPLEX POVODOM PREMIJERE FILMA “DUBLERKA”

Premijera filma „Dublerka“ donosi prvi događaj u Areni Cineplex u 2021. godini i to Ladies night koji će biti održan u četvrtak, 21. januara od 19 časova!

Svaki posetilac dobiće magazine Gloria i Story, vaučere za popuste u cvećari Viridis, a najsrećnije dame očekuju specijalni pokloni od salona Loft parruchieri by Petar Kostić i cvećare Viridis.

Karte za film su u prodaji na blagajnama bioskopa. 

Na veliko platno stiže glumica Dru Barimor i to u dve glavne uloge u ovoj komediji! Ne više tako aktuelna glumica Kendi (Dru Barimor), uhvaćena zbog utaje poreza, angažuje svoju bivšu dublerku Paulu (takođe Dru Barimor) da ide na rehabilitaciju umesto nje. Između njih se razvija specifičan odnos kada Kendi shvati da može da koristiti Paulu kao rezervnu ulogu za sve stresne delove svog života.

Ali, Paula u potpunosti prihvata svoj novi identitet, preuzimajući Kendinu karijeru i dečka, da bi na kraju izbacila Kendi iz sopstvene kuće! Kendi sada mora da preživi u stvarnom svetu dok se Paula grčevito drži krhkog, ali slavnog života o kojem je oduvek sanjala.

Trejler filma:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *