KONCERTI VRHUNSKIH MUZIČARA U JUNU U HALI 2 – NOVOSADSKOG SAJMA

Koncerti vrhunskih muzičara u junu u Hali 2 Novosadskog sajma

Edo Maajka, Sara Jovanović, Angelina, Vojko V označiće mesec jun u Hali 2 Novosadskog sajma.

Odmah na početku, 4. juna nastupiće zvezda bosansko-hrvatske hip hop scene Edo Maajka, koji će ovom prilikom obeležiti 20 godina od svog debi albuma Slušaj mater koji je snimio za Menart 2001. i koji je postao temelj svega što je posle radio, ali i ono što su radili mnogi reperi koji su odrasli slušajući njegove hitove sa prvog albuma kao što su: PrikazeMahir i AlmaSaletova Osveta.

Karte se mogu kupiti preko sajta www.gigstix.com a dobro raspoloženje, muzički spektakl i kvalitet se ne mogu kupiti. To je ono što Edo Maajka donosi sa sobom u Novi Sad kako bi podelio sa svojom publikom i snažnom fan bazom u ovom gradu.

Sam kraj juna biće u znaku dve magične žene. Letnja bina Hale 2 Novosadskog sajma ugostiće Saru Jovanović i Angelinu 24. juna. Jedan stejdž i dva koncerta muzičkih zvezda čiji hitovi vladaju našim toplistama. „Muškarčina“, „Divlja“, „Origami“, „Pile moje“ samo su neke od pesama koje će Sara Jo i Angellina izvesti uz posebno osmišljene scenske nastupe i vrhunsku produkciju. Ovaj muzički spektakl biće upotpunjen di-džej nastupima i gostima iznenađenja.

Poslednji dan juna, 30. jun rezervisan je za regionalno poznatog repera Vojvka V. Splitski muzičar i producent koji se, prvo kao Vojko Vrućina, afirmisao kroz delovanje u grupama „Dječaci“ i „Kiša metaka“, od 2018. neguje izuzetno uspešnu solo karijeru, što je potvrđeno i na nekoliko nastupa u Srbiji, počev od koncerta u beogradskom Subbeernom centru krajem te godine. Njegov debitantski solo album „Vojko” dostigao je višemilionske preglede na Jutjubu, a Vojko je dobio i nagrade za album godine, najbolji album klupske muzike i najbolje muško vokalno izvođenje.

Guilty pleasure žurka zakazana je za 18. jun, dok će nedelju dana kasnije, 25. juna biti održana ElectroPop žurka.

Dragi Bravo žurka zakazana za 1. jul

Dragi Bravo žurke, koje su vremeplov u doba kada je časopis Bravo bio najpopularniji medju mladima, biće održana 1. jula u Hali 2. Žurke kojima se mladi izuzetno raduju početkom jula ponovo će doneti radost u Novi Sad.

Žanr muzike će biti, kao i uvek, raznovrstan – od starih house hitova, legendarnih hip-hop pesama, balada, evrovizijskih hitova pa sve do pesama uz koje suze teku.

Ulaznice za koncerte, svi zainteresovani mogu pronaći na svim Gigstix prodajnim mestima.

Izvor: TV Ars Medija

Administrator: DNM

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *