KOMEDIJA „LEPO DOBA“ O PUTOVANJU KROZ VREME NA MOJ OFF

Dobitnik nagrade žirija u programu Izvestan pogled na filmskom festivalu u Kanu 2017. meksički film „Abriline ćerke“ od subote 4. jula BESPLATNO u Online bioskpu MOJ OFF 

Francuska komedija „Lepo doba“ koja se početkom godine prikazivala u domaćim bioskopima, od subote 4. jula naći će se na virtuenom „platnu“ Online bioskopa MOJ OFF.  Glavna uloga u filmu koji je imao osam nominacija za francuskog „Cezara“, kao i tri osvojena – među kojima i onu za Originalni scenario, pripala je poznatom francuskom glumcu Danijelu Oteju (Daniel Auteuil).
Nove tehnologije, virtuelna realnost i mogućnost da se nepostojeće stvari vide, čuju i osete podstakle su francuskog scenaristu i reditelja Nikolasa Bedosa da razvije fiktivnu priču o neobičnoj usluzi profesionalnog tima, namenjenoj imućnijoj klijenteli. U stanju su da vas potpuno uvere da ste se vratili u prošlost.
Viktoru, muškarcu u šezdesetim godinama života, svet se okrenuo naopačke kada mu Antoan, preduzetnik u usponu, ponudi da isproba jedinstven i novi vid zabave. Koristeći mešavinu pozorišnih trikova i prikaz prošlih događaja, Antoanova kompanija omogućava klijentima povratak u doba po sopstvenom izboru. Viktor odlučuje da se vrati četrdeset godina unazad i ponovo proživi najlepšu nedelju svog postojanja. Nedelju kada je upoznao ljubav svog života.

I ove nedelje posetioci mojoff.rs stranice mogu pogledati jedan animirani film i jedan besplatan igrani film. Dečiji film „Ernest i Selestin“ je francusko- belgijska animirana komedija koja je nastala prema istoimenom serijalu knjiga. Film je prikazan na Kanskom filmskom festivalu, a 2013. godine bio je nominovan za Oskara u kategoriji za najbolji animirani film.

BESPLATNO ovaj put na repertoaru je meksička drama „Avriline ćerke“ reditelja Mišela Franka.

Sedamnaestogodišnja Valerija je trudna sa njenim dečkom tinejdžerom, ali to nije rekla svojoj majci Abril koja ne živi sa njom. Kada njena sestra Klara iza Valerijinh leđa ispriča to njenoj majci, ona počinje da se ponaša brižno i da pruža podršku. Kada se beba rodi, uskoro postaje jasno zašto je Valerija želela da drži Abril što dalje od sebe.

 

Izvor: MCF

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *