KIJANU RIVS PONOVO U SVOJOJ POZNATOJ ULOZI STIŽE NA ACTION NIGHT U CINEPLEXX PROMENADI

Pokloni za sve posetioce i mnogo akcije na velikom platnu

Četvrti nastavak akcionog trilera „Džon Vik“ stiže u bioskop Cineplexx Promenada u sredu, 22. marta od 20 časova, a tim povodom organizovan je Action Night uz poklone za sve posetioce. Ulaznice su već u prodaji, a publiku pozivamo da na vreme obezbedi svoja mesta jer se Kijanu Rivs bori sa najsmrtonosnijim protivnicima do sada!

Prijatelji događaja Action Night u Cineplexx Promenadi obezbedili su poklone za sve ljubitelje akcije na velikom platnu. Laserwar predstaviće u holu bioskopa novu generaciju lasertag igara, a najsrećnije će obradovati poklonima pred samu projekciju filma. Za osveženje pobrinuo se Ultra energy drink.

Radnja novog filma „Džon Vik 4“ odvija se širom sveta i donosi akciju posebne vrste. Džon Vik se suočava sa svojim najsmrtonosnijim protivnicima dosad u nadolazećem četvrtom nastavku serijala. Cena za njegovu glavu raste i Džon Vik vodi svoju borbu protiv Visokog Stola na globalnom nivou. U potrazi za najmoćnijim igračima kriminalnog podzemnog sveta, film vodi gledaoce u Njujork, Pariz, Osaku i Berlin.

Trejler filma:

 Ulaznice su u prodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx Promenada i putem aplikacije CineplexxRS.

Izvor: CINEPLEXX Panonija d.o.o.

Administrator: DNM

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *