DRUŽENJE SA KUĆNIM LJUBIMCIMA I POKLONI NA PORODIČNOM DANU U ARENI

Animirana avantura “P’astanjan i tri njušketara” stiže na veliko platno

Bioskop Arena Cineplex poziva mališane da sa kućnim ljubimcima dođu na sjajno druženje tokom Porodičnog dana u nedelju, 26. marta, od 11 do 14 časova. Najmlađe ljubitelje bioskopa na velikom platnu očekuje avantura koja prati mladog štenca P’Astanjana, a u holu bioskopa druženje sa kućnim ljubimcima, pokloni i kreativna radionica. Ulaznice u prodaji!

Prijatelji bioskopa, Pet Republic, pobrinuće se da svog ljubimca obradujete poslasticom, jer će svako dete dobiti poklon za ljubimca. Druženje sa kućnim ljubimcima je organizovano u holu bioskopa.

Drugari iz Oblutka pripremili su besplatnu kreativnu radionicu na kojoj će mališani praviti mačeve za male musketare.

Zasnovana na slavnom romanu „Tri musketara“ i smeštena u 17. vek, ova neverovatna animirana avantura prati mladog štenca P’Astanjana koji putuje u velelepni Pariz i nada se da će ispuniti svoj san da postane jedan od slavnih zaštitnika kralja.

Nakon što je dokazao svoje veštine i stekao njihovo poverenje, on i njušketari moraju da odbrane kralja od tajne zavere zlog kardinala koji želi da preuzme vlast. Budući da niko drugi ne može da spasi situaciju, P’Astanjan i njegovi novostečeni prijatelji, talentovani mačevaoci, kreću u avanturu kako bi bili spasili kralja i oslobodili regiju.

Trejler filma:

Ulaznice su u prodaji na blagajnama bioskopa Arena Cineplex!

Izvor: Arena Cineplex

Administrator: DNM

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *