ЈОШ ЈЕДАН „ХУМАНИТАРНИ ПОНЕДЕЉАК“ НА ШТРАНДУ ЗА ЈАНКОВИЋ КОНСТАНТИНА

Претходна два понедељка у оквиру акције „Хуманитарни понедељак“ која је била намењена за Јанковић Константина прикупљено је 55.780,00 динара, с обзиром да је прикупљен износ мањи од 60.000,00 динара, Правилником о условима и начину спровођења акције због лоших временских прилика предвиђа се понављање акције наредног понедељка, те  ће се акција прикупљања средстава поновити у понедељак 06. јуна. Тог дана, улаз на плажу се неће наплаћивати, а карту ће заменити добровољни прилози посетилаца у складу са њиховим финансијским могућностима. Кутије у које ће грађани моћи да приложе помоћ биће постављене уз капије Штранда од 8 до 19 часова.

Константин због недостатка кисеоника на порођају касни у психомоторном развоју, а његова дијагноза је Церебрална парализа инфантилис спастица. Иза Константина је борба дуги низ година, а предстоје му још две операције фибротомије у Русији. Новац који ће се прикупљати потребан је за Константиново даље лечење као и терапије које следе.

Овим путем обавештавамо суграђане, који имају потребе за оваквом врстом помоћи, да своје захтеве могу донети на главну благајну Штранда.

Јелена Прица, помоћник директора за комерцијалне послове и туризам

У Новом Саду, 03.06.2022.

Извор: ЈКП „Градско зеленило“ Нови Сад

Администратор: ДНМ

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *