JANUARSKI MARATON FILMOVA U BIOSKOPU CINEPLEXX PROMENADA

Sve do 20. januara odabrana filmska ostvarenja po super ceni od 250 dinara

Novi Sad, 1301. 2021 –  Praznična euforija u bioskopu Cineplexx Promenada i dalje traje, a januar je idealan mesec za retrospektivu i prisećanje na omiljene filmske junake na velikom platnu! U bioskopu Cineplexx Promenadau periodu od 14. do 20. januara pridružite se filmskom maratonu i pogledajte sjajne naslove za sve generacije po ceni ulaznice od 250 dinaraKarte su u prodaji na blagajni bioskopa ili putem Cineplexx aplikacije! 

Vratimo junake koji su obeležili prethodne godine i započnimo ovu 2021. uz sjajnu ponudu kojoj se ne može odoleti.

Ljubitelji animiranih avantura, uživaćete u prazničnim naslovima u Cineplexx Niš bioskopu – duhovitom i vizuelno očaravajućem filmu „Grinč“ , porodičnoj prazničnoj komediji „Deda Mraz i kompanija“ uz  sjajnu sihronizaciju koju predvode Nikola Kojo, Bojan Perić i Jelena Tomašević snežnoj animiranoj priči  „Vreme je za sankanje“ i pravoj porodičnoj igranoj avanturi „Lesi se vraća kući“ sinhronizovanoj na srpski jezik.

Romantični naslovi tokom praznika uvek su u modi, pa će nam izvanredna Ema Tompson i Henri Golding dočarati pravu ljubavnu priču u filmu „Prošlog Božića“.

Sjajni naslovi po sniženoj ceni ulaznice očekuju vam u namodernijem bioskopu u gradu. Vidimo se.

*Projekcije u Cineplexx bioskopima se organizuju uz poštovanje svih preventivnih mera u cilju smanjenja rizika nastanka i prenošenja virusa COVID-19.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *