best price microsoft office 2016 home and business free logic pro x crack version free activar adobe muse cc 2017 free adobe photoshop lightroom cc 2.3.2 free windows 8.1 pro vl x64 product key free adobe acrobat pro x update free download driver hp laserjet 3050 windows 10 dolby digital plus for windows 10 free
Налазите се овде
Почетна > Најаве Догађаја > „ХУМАНИТАРНИ ПОНЕДЕЉАК“ ЗА УНУ ВУКАНАЦ

„ХУМАНИТАРНИ ПОНЕДЕЉАК“ ЗА УНУ ВУКАНАЦ

У понедељак 07.09.2020. акција „Хуманитарни понедељак“ на новосадској плажи Штранд биће намењена двогодишњој Уни Вуканац која болује од мишићне атрофије тип 1. Од фебруара се налази у болници и ускоро би требала да се врати кући. Новац јој је потребан за лекове, ортопедска и медицинска помагала, бањска лечења, физикалне терапије и друге медицинске потребе. 

 Тог дана, улаз на плажу се неће наплаћивати, а карту ће заменити добровољни прилози посетилаца у складу са њиховим финансијским могућностима, како би се и на овај начин помогло Уни у прикупљању новца за неопходно лечење. Кутије у које ће грађани моћи да приложе помоћ биће постављене уз капије Штранда од 8 до 19 часова.

У акцији која је била намењена Стефану Гонцину 31.08. укупно је прикупљено 144.440,00 динара.

Овим путем обавештавамо суграђане, који имају потребе за оваквом врстом помоћи, да своје захтеве могу донети на главну благајну Штранда.

Оставите одговор

Top