ХУМАНИТАРНА АУКЦИЈСКА ПРОДАЈА МИНИЈАТУРА И СЛИКА

У четвртак 23.12.2021. у 18 часова биће организована – АУКЦИЈСКА ПРОДАЈА МИНИЈАТУРА И СЛИКА – а сва средства биће намењена удружењу грађана „Вера љубав нада“.

Удружење се бави слободним активностима, социјализацијом и рехабилитацијом деце и младих са инвалидитетом. Хор Исон и Миодраг Миша Близанац музички ће испратити аукцију и својим програмом и песмом употпунити догађај.

Удружење грађана „Вера Љубав Нада“ из Новог Сада окупља око 100 чланова, пре свега децу са сметњама у развоју и особе са инвалидитетом, децу редовне популације, родитеље, професоре, педагоге и све људе добре воље. Основне активности удружења усмерене су на планирањем слободног времена деце са сметњама у развоју и особа са инвалидитетом. Удружење грађана „Вера Љубав Нада“ из Новог Сада је формирано 2010.  У оквиру удружења постоје многобројне секције, Хор ИСОН, Коњички клуб „Филипус“, „Театар добрих вибрација“, радионица „ДАР“, основали смо и социјалну задругу ФИЛИПУС.

За рад удружења, а посебно коњичког клуба „Филипус“ неопходна су већа средства.

Пријатељи из удружења ликовних уметника из Новог Сада одлучили су да поклоне своје минијатуре и  слике које ће бити изложене у галерији МАЦУТ на СПЕНС-у .

Уколико неко жели да помогне може да изврши уплату донација на рачун удружења у Credi agricol banci – 330-15006052-21.

 

Извор: Удружење грађана „Вера љубав нада“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *