ГРИНЧОМАНИЈА ЗАВЛАДАЛА НАШИМ БИОСКОПИМА, АНИМИРАНИ ФИЛМ ГРИНЧ ПОГЛЕДАЛО ВЕЋ ПРЕКО 30 000 ЉУДИ

Протеклих дана биоскопске сале биле су пуне, свуда се могао чути смех малишана и њихових родитеља, а Гринч је постао наш омиљени анимирани јунак! Гринчоманија се шири, нико јој не може одолети, а то потврђује и чињеница да га је већ погледало нешто више од 30 000 гледалаца на територији Србије и Црне Горе! Преслатки зелени намћор Гринч је у овој топлој празничној причи окупио породице, насмејао све чланове и обезбедио прави угођај на великом платну. Уколико сте пропустили да погледате ово симпатично остварење, саветујемо вам да то учините што пре, и дочекате наступајуће празнике расположени и насмејани.

Како би сви на најбољи начин уживали у овој лепој и емотивној причи, филм се приказује у 2Д, 3Д и 4Д технологији, синхронизовано и титловано.

Universal Pictures и Illumination  представљају нам феноменалну анимирану авантуру, базирану на књижевним, празничним класицима доктора Суса. ГРИНЧ је прича о необичном мрзовољном цинику који креће у мисију да украде Божић, а чије се срце до краја те авантуре мења захваљујући необузданом духу девојчице која верује у Божић и чаролији празника. Духовит, топло и визуелно очаравајући филм причаће нам универзалну причу о празничном духу и несавладивој снази оптимизма.

Гринч живи усамљеничким животом у својој пећини, а једино ко му прави друштво је његов верни пас, Макс. Пећина је препуна изума и иновативних справа које задовољавању његове свакодневне потребе, а једино када среће своје суседе јесте када остане без хране и мора да иде до града у набавку. И сваке године, пред Божић, Гринча све више и више нервира све већа и светлија и гласнија празнична атмосфера. Када град објави да је у плану украшавање три пута веће јелке него до тада, Гринч схвата да је једино шта му преостаје, како би себи обезбедио мало мира и тишине, да украде Божић. Како би то извео, решио је да се маскира у Деда Мраза.

Трејлер филма „ГРИНЧ“ можете погледати путем линка:

 

И као што Гринч каже: „Никад није превише рано да те нервира Божић“.

 

Извор: Тарамаунт филм

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *