GREEN LOVE У МАЈУ ТРАДИЦИОНАЛНО ПОСВЕЋЕН ЖЕНСКИМ DJ-ЕВИМА

МАГДАЛЕНА , Марина Карамарко, Леа Добричић, Sugar Lobby и Dee даме су које ће раздрмати СПЕНС током Green Love журке која је се одржава у мају и која је традиоционално резервисана за женске DJ- еве.


Магдалена, тренутно једна од најтраженијих женских техно DJ-ева први пут ће наступити у Новом Саду 13. Маја. Сестра светски прослављеног Соломуна, члан је широм света познате DYNAMIC породице од самог оснивања. Убрзо је постала једна од омиљених продуценткиња, а публика широм Европе упознала ју је када је стајала за миx пултом најпознатијих андерграунд клубова. Магдалена је убрзо постала владарка чувених јутарњих афтер журки, да би потом пропутовала цео свет уз етикету Dynamic, наступајући и на бројним фестивалима. Најпознатије место партијанера, Ибица, постала је лети Магдаленина друга кућа. Њен специфичан музички укус, као и занимљив карактер, учинили су је једном од омиљених музичарки тамо. Колико је друштвена и допадљива сведочи и чињеница да је на сваку журку прати читава група девојака која не пропушта ни један њен наступ. Како музичка критика каже, Магдалена поседује све особине које треба један DJ да има, а зна да осети атмосферу и пружи људима журку какву желе!


На мајско издање Green Love фестивала стиже и право освежење за електронску сцену – Марина Карамарко! Rezident VIVa Warriors журки у престижном Snakeys-у на Ибици. Живећи тамо, пуштала је музику раме уз раме са највећим светским продуцентима као што су: Steve Lawler, Darius Syrian, Sante, Phillip Bader, Guti, Robert Dietz, Detlef, Anek и многи други. Такође јe имала прилику да наступи у највећем клубу на свету Privilege. Поред Ибице, наступала је у бројним клубовима Европе и постала једна од омиљених женских DJ-ева. Због своје отворености, опуштености и професионализма, Марина завређује пажњу све већег аудиторијума из године у годину.
Заједно са Магдаленом и Марином наступиће и даме већ добро познате публици Green Love фестивала, Леа Добричић, Sugar Lobby и Dee.


Карте за Греен Лове могу се набавити по промо цени од 990 динара на свим продајним местима Gigs Tix-a или путем линка bit.ly/GreenLove-Magdalena

 

 

 

Извор: ТВ Арс Медија

Ажурирао: М.О.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.