GREEN LOVE FESTIVAL SLAVI ROĐENDAN 8. FEBRUARA!

Nakon nezaboravne novogodišnje žurke vreme je da Green Love festival proslavi svoj rođendan. Prošla godina bila je cela u znaku rođendanskog jubileja, uživali smo u svakoj žurci, specifinčnoj atmosferi, na različitim lokacijama, svetlosnim spektaklima i najvažnije, u vrhunskoj muzici renomiranih izvođača.

“Zelena magija” nastavlja da putuje, a prva naredna stanica je 8. februar kada će Green Love festival napuniti 11 godina. A kako će proslaviti ovaj važan datum? Naravno, sa svojom publikom.

“Space motion”, “Wet dreams”, Pele Drezgić, Vladimir Aćić, Marko Milosavljević i Lag uveličaće  veoma važnu februarsku žurku koju nikako ne smete propustiti!

U karijeri dugoj 16 godina, “Space motion” radio je sa stranim i domaćim izvođačima ali ono što ga karakteriše jeste da je ostao najpre veran sebi i svom specifičnom ukusu. NJegova muzika predstavlja miks jedinstvene i posebne energije koju ispoljava kroz različite žanrove poput tehna, progresiva kao i “deep house”-a. Kako rođendani nose posebnu draž i veliko uzbuđenje, “Space motion” će ga zasigurno preneti na posetioce te 8. februara i učiniti magičnim.

Uz njega će stajati i “Wet dreams”, poznati di džej trojac, veoma prepoznatljiv u našem gradu. Di džej Fakir, Aleksandar Zec i “Dachony” i ovoga puta biće dobitna kombinacija koja kao i svaki put, izmami osmehe i veliko zadovoljstvo među publikom. Ukoliko ste zaljubljenici u rejv ali i ako niste, ova tri talentovana muzičara nateraće vas da zaplešete i ostanete do ranih jutarnjih sati.

Ni Vladimir Aćić i Pele Drezgić neće propustiti rođendan festivala. Svojom energijom i eksplozivnim setovima prodrmaće podijum te nam tako pokloniti nezaboravno veče.

Rame uz rame stajaće i Lag i Marko Milosavljević. Unikatni zvuci, eksperimenti i ljubav prema muzici karakteriše ova dva umetnika te će publika uživati u muzičkim inovacijama i zvuku koji nas uvek dovodi do usijanja.

Deseta godina Green Love festivala prošla je u znaku ljubavi, smeha i vanserijskim muzičarima a 11-ta će biti još bolja! Proslavite sa nama rođendan i uvek budite deo “zelene” magije!

 

Izvor: Green Love festival

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *