opera mini for pc windows 7 64 bit free windows server 2016 datacenter evaluation key free microsoft edge free download windows 10 free microsoft office word 2007 32 bit free free download hotspot shield elite for windows 10 exs24 logic pro x tutorial free microsoft works 9 full free
Налазите се овде
Почетна > Најаве Догађаја > CITY JAM: MAESTRALNI SNOUBORD TRIKOVI U SUBOTU, NA PLATOU SPENSA

CITY JAM: MAESTRALNI SNOUBORD TRIKOVI U SUBOTU, NA PLATOU SPENSA

U subotu, 1. februara u 18 sati počinje peto po redu urbano snoubord i ski takmičenje City Jam. Najsvežiji trikovi, vratolomije koje smeju da izvedu samo oni najhrabriji, rejl dugačak 17 metara, zabavan ali i zahtevan i uzbuđenje koje trese publiku, videće se na platou Spensa –najvećoj ski i snoubord stazi napravljenoj na prostorima Vojvodine.

U Novi Sad dolaze najistaknutiji skijaši i borderi iz istočne Evrope i regiona, a ko bude poneo titulu “najboljeg” odlazi na takmičenje u Rijeku gde se bori za zasebnu nagradu u “overall” kategoriji za najboljeg na Balkanu, a organizuje ga Carnival Snowboard Session koji sarađuje sa Avalanche Risk CITY JAM-om od osnivanja.

Zanimljivo je to što I prošlogodišnji pobednik City Jam takmičenja Slovenac Nejc Ferjan, dolazi ponovo u srpsku Atinu I naoštrio se da još jednom osvoji titulu.

Ukoliko želite da budete deo ovog jedninstvenog snežnog spektakla, u subotu, u 17 sati počinju kvalifikcaije, u 18 je ceremonija otvaranja dok ćemo u 20 sati saznati ime onog koji se penje na tron. Di džej Rasheed dovešće atmosferu do usijanja.

Organizator ovog zimskog zabavno – sportskog događaja Avalanche Risk CITY JAM je Udruženje „Friška gora“, uz podršku OPENS-a (Novi Sad evropska prestonica mladih), Smoking-a, SPENS-a i drugih partnera.

 

Više informacija možete pronaći na sajtu http://arsf.rs/city-jam/, kao i na facebookstranici www.facebook.com/AvalancheRisk

 

Izvor: Avalanche Risk CITY JAM

Оставите одговор

Top