„GREEN LOVE“ ФЕСТИВАЛ: ПРЕКО 2000 РЕЈВЕРА ДОЧЕКАЛО НОВУ ГОДИНУ НА СПЕНСУ

Спектакулрани Vinicius Honorio, Goya, Бранко Вуковић, Mark Andersson, Миланко Трифунчевић, W. aka Wizard, Милош Вујовић, TKNO i RanchaTek, синоћ су преко две хиљаде рејвера увели у Нову 2020. годину. Несебично и посебно како то само сви они умеју, до раних јутарњих часова водили су публику кроз ову посебну ноћ и пружили им спектакуларан провод.

Поред заиста невероватних извођача, и Спенс је отворио своје холове, па су љубитељи електронске музике у посебној атмосфери, имали прилику да ђускају на два стејџа – Goya&friends као и Таутен стејџу. Магија новогодишње ноћи дефинитвно се могла осетити како пролази кроз Спенс јер су се енергије извођача и публике која је била спремна за вансеријски рејв, спојиле. Поред свега овога, комплетан утисак заокружила је врхунска продукција о којој „Green Love“ фестивал увек веома води рачуна.

Оваква журка је сјајан увод у Нову годину, истичу организатори, јер ће „Green Love“ фестивал и у 2020. наставити да буде центар окупљања поштовалаца рејва и најквалитетнијих извођача.

 

 

 

 

Извор и фото.: ГАЛА ГАЈИН

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *