ГРАНД РЕСТОРАН „КОД ЋЕЋЕ“ – ВЛАСЕНИЦА

Гранд ресторан „Код Ћеће“ је ресторан са угоститељском традицијом од скоро тридесет година. Власници ресторана су породично укључени у угоститељски бизнис. Радници у ресторану су љубазни и гостољубиви што потврћује сваки гост који је бар једном свратио у овај објекат.

Гранд ресторан „Код Ћеће“ налази се у близини центра града, од саобраћајног кружног тока удаљен свега 300 метара из правца Милићи према Кладњу, у Улици Илије Бирчанина. Ресторан је поред главног пута, има велики паркинг и поглед на планински крајолик.

Гранд ресторан „Код Ћеће“

На менију Гранд ресторана „Код Ћеће“ могу се наћи јела са роштиља, готова јела, посна јела, посластице, доручак. Велика је потражња за јагњећем и свињском печењу. У самом ресторану као и његовом свадбеном салону може се конзумирати домаћа храна врхунског квалитета.

Сви који посете ресторан, могу да уживају у пријатном јелу, амбијенту, често се могу видети пријатне и веселе атмосфере задовољних гости.

Храна се спрема на традиционалан начин. Посебна пажња се придаје месу и поврћу произведеном на породичној фарми породице Вукосављевић из Власенице. У оквиру производње и спремања хране ова породица поседује пластеник за узгој поврћа и велику печењару капацитета 40 места за печење свињског или овчијег меса. Печењара пружа и услуге печења и сечења меса.

Пластеник

Печењара

Ресторан има Свечани салон капацитета 350 места који се налази у Улици Јуришног одреда бб испред кога је гостима на располагању велики паркинг.

Свечани салон

Свечани салон

 

Информације можете добити на телефоне:

+387/ 66780248, Горан

+387/66930878, Зоран

056733541, Ресторан

+387/ 66 906 807, Кетеринг

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *