ФИЛМОВИ СЕ ВРАЋАЈУ СВОЈОЈ КУЋИ: АРЕНА CINEPLEX ПОНОВО ОТВАРА СВОЈА ВРАТА 1. СЕПТЕМБРА

Након нешто више од пет месеци, биоскоп Арена Cineplex поново отвара своја врата публици 1. септембра. Филмови се враћају својој кући, а публика ће поново моћи да ужива у најбољим светским и домаћим остварењима на великом платну.

Првог дана поновног отварања, 1. септембра, на репертоару ће се наћи филмови Ајвар, Спајдермен: Далеко од куће, Џуманџи: Следећи ниво, Било једном… у Холивуду, Џокер, Господа, Паклене улице: Хобс и Шо, Патролне шапе 2, Лед 2, Ратови звезда: Успон Скајвокера, Краљ лавова, Капетан Марвел, Аладин, Грдана – Господарица зла, Залеђено краљевство 2, Боемска рапсодија, Ле ман ’66: Славна 24 сата.

Нови филмови стижу на репертоар биоскопа Арена Cineplex 2. септембра.

Већ од 2. септембра, публика ће моћи премијерно да погледа дугоочекивани филм режисера Кристофера Нолана “Тенет” са Дејвидом Вошингтоном и Робертом Патинсоном у улогама тајних агената у мисији спречавања Трећег светског рата. Нолан је за овај шпијунски трилер изјавио да је најамбициознији филм који је икада снимио.

Трејлер филма:

Од 2. септембра на репертоару ће се наћи и филм “Нови мутанти”, оригинални хорор трилер смештен у изоловану болницу, где је група младих мутанта на психијатријском праћењу. Када почну да се догађају чудне ствари, и њихове мутантске способности и њихово пријатљество ће бити на тесту док се буду борили за живот

Биоскоп Арена Цинеплеx поштоваће све епидемиолошке мере у циљу спречавања ширења корона вируса донете од стране Кризног штаба. Примениће се размак између две појединачне куповине карата. Приликом куповине биоскопских карата, физички ће се раздвојити породице, односно групе до 6 особа, парови и појединци. Посетиоце ћемо подсећати да је ношење заштитних маски у затвореном простору обавезно, а пре поновног отварања, извршиће се детаљно чишћење и дезинфекција сала и других просторија у биоскопу.

Позивамо све љубитеље филмова да поштују донете епидемиолошке мере како би на безбедан начин поново уживали у најбољим кинематографским остварењима на великом платну.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *