FESTIVAL NOVOSADSKE MUZIČKE SVEČANOSTI – NOMUS

Festival Novosadske muzičke svečanosti – NOMUS u organizaciji Muzičke omladine Novog Sada, a pod pokroviteljstvom Grada Novog Sada,

održaće se od 21. do 28. oktobra.

Ovogodišnje izdanje pod sloganom „Migracije” čini osam jedinstvenih programa, koje će na scenama Sinagoge i Srpskog narodnog pozorišta izvoditi renomirani solisti i ansambli iz Italije, Španije, Rusije, Jermenije, Velike Britanije, Austrije i naravno naše zemlje. Program Nomusa 2021. predstavlja zanimljivi spoj umetničke, etno i cross over muzike, a obogatiće ga i jedan plesni, flamenko spektakl. Na repertoaru festivala će biti dosta zastupljena i muzika Volfganga Amadeusa Mocarta, a povodom obeležavanja 230 godina od smrti najvećeg muzičkog genija svih vremena.

Svi detalji o učesnicima i programima i cenama ulaznica mogu se pronaći na sajtu Muzičke omladine Novog Sada   http://www.muzickaomladina.org/events-timeline/

Ulaznice za sve programe su u prodaji u Muzičkoj omladini Novog Sada (Katolička porta 2), radnim danima od 8h do 14h, odnosno na blagajni Srpskog narodnog pozorišta – za program koji će se tu i održati  (Pozorišni trg 1) od 10h do 19.30h.

Karte se mogu rezervisati i on-line na linkovima: http://online.muzickaomladina.org/karte//#/login (za koncerte u Sinagogi) i https://prodaja.snp.org.rs/sr/site/index (za program u Srpskom narodnom pozorištu)

Na svim koncertima, primenjivaće se aktuelne mere/odredbe Vlade Republike Srbije, a u cilju sprečavanja i suzbijanja zarazne bolesti Kovid-19:

-prilikom ulaska u salu i za vreme trajanja koncerta, obavezno je nošenje zaštitne maske.

-svako drugo mesto u sali će biti prazno/slobodno, odnosno između svakog posetioca će biti obezbeđena neophodna fizička distanca, bez obzira na to da li su u pitanju članovi porodice, prijatelji i sl.

*Napominjemo da su mere podložne promenama i da će se organizator koncerata prilagoditi svim novim odredbama ukoliko do njih dođe.

Izvor: MUZIČKA OMLADINA NOVOG SADA

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *