ЕТНИЧКО ЧИШЋЕЊЕ СРПСКОГ НАРОДА КАО ХИЉАДУГОДИШЊЕ ПОТИСКИВАЊЕ ГЕНОЦИДОМ, ТЕРМИНОЛОШКИМ РАТОМ, АСИМИЛАЦИЈОМ …

Највећа етничка чишћења у историји Европи «Олуја» и «Блесак» су остварена у садејству усташке власти у Загребу и бољшевичке власти у Београду као продужетак споразума потписаних од стране Будака и Моше Пијаде, али и договореног рата који је вођен од 1991. године а који је био фиктивни, јер је вођен према «Напуљским споразумима», који су потписани 1980. године у граду Напуљу према којем земље које преживе грађански рат не враћају део међународних кредита, иако су жртве биле реалне а у укупности је то српски народ.

Тако је то био «Напуљски, договорени рат на простору Југославије» према Брозовом концепту:

 1. ради отписа кредита добијених у време Хладног рата и за привлачење сад већ преко 200 милијарди долара како би се партијска језуитско-бољшевичка елита очувала на власти у свим «сувереним» републикама и покрајинама, о чему је мој чланак под називом «Напуљски рат на простору Југославије» објавио једино часопис «Геополитика» у јуну 2012. године,
 2. ради стварање једнонационалних, територијалних држава по моделу — «сви становници Рима су Римљани», ради:
  • асимиловања и даљег покрштавања Срба у тим новоФормираним сувереним творенима «Лењинових и Брозових унутрашњих административних граница – које су гле чуда истовремено постале међународно признате границе да би изван Русије и Србије остало десетине милиона Руса и милиони Срба све у циљу њиховог претакања и насилног претварања у новоИзмишљене народе»
  • ради уништења Срба и Србије:
   1. тиме што је Србија претворена у НЕДИЋЕВУ СРБИЈУ тако што Вучијева власт поданички извршава све команде НАТО окупатора, који је окупирао Србију – не само на простору Косова и Метохије већ и у Београду. Вучић и његова власт поданички извршава све налоге окупатора а НИ ЈЕДНИМ ЈЕДИНИМ ГЕСТОМ и ЗАХТЕВОМ УЈЕДИЊЕНИМ НАЦИЈАМА НЕ ТРАЖИ да преко 1 000 000 (један милион) прогнаних православних Срба који су примљени у Србију буду враћени у Републику Српску Крајину и у Славонију, у муслимански део Босне и Херцеговине, на Косово и Метохију, чиме власт Вучића и Дачија учествује и данас у етничким чисткама Срба ради стварања једнонационални држава на принципу РИМСКЕ ИМПЕРИЈЕ – «једна територија – један народ»
   2. чиме је Србија претворена у ВЕЛИКИ ЈАСЕНОВАЧКИ ЛОГОР у коме људи умиру од глади јер:
    1. преко 500 000 људи прима пензију мању од 25 000 динара, а
    2. преко 250 000 људи прима пензију мању од 16 000 динара

од којх пензија ни једни ни други не могу да се прехране а камо ли држави да плате дажбине за струју, станарине, катастрофалну телевизију која и даље шири Брозово једноумље и лажи.

 1. У свету су на руском и енглеском језику објавили мој научни текст «Две цивилизације у Европи» из којег се јасно види да у Европи и данас постоје као и 510 године пре нове ере – две цивилизације:
  • цивилизација рода (СлоВена/рАсСена/руских), која је најстарија у Европи, чије се извориште налази у Лепенском Виру и Винчи, на просторима које се очувало 192 (на)рода, благодарећи томе што у Русији и српским земљама на Балкану не важи принцип «Једна територија – једна нација», пошто, слава Богу «Нису сви становници Русије – Руси», и «Нису сви становници Србије – Србијанци/Срби», што је цивилизацијска вредност од огромног значаја за цео свет, јер је то пут избегавања територијалних конфликата и етничких прогона,
  • територијална цивилизација (Рима, Римске империје, која је зачета 509. године пре н.е.), тако да је Сенат Римски после неколико векова прогласио «Сви становници на територији Римске империје су – Римљани», који важи и данас у свим земљама на Западу: «Сви становници на територији Италије су – Италијани», «Сви становници на територији Француске су – Французи», «Сви становници на територији САД су – Американци».

О овим чињеницама ни на једној телевизији у Србији није ми допуштено да говорим, ни једна новина осим листа «Политика» и то рубрика «Погледи» није објавила ни речи. Али без обзира – они који су саучествовали у стварању једнонационалних држава свуда око Србије а остварују свој политички живот у Србији – морају кад тад одговарати, као и њихови политички сатрапи које је као назови опозиционе партије све одреда формирала језуитско-бољшевичка ОЗНА, УДБА, њихова деца и унуци – те такве партије морају бити забрањени у наредних сто година.

 1. Ни Вучи ни Дачи:
  • никоме у свету не траже да се прогнани Срби врата на хиљадугодишња огњишта одакле су протерани па и не спомињу прогнане православне Србе и никоме нису тражили средства за прехрањивање и образовање 1 000 000 (један милион) прогнаних православни Срба који су насељени у Србији, док су
  • понизно примили од Европске уније 75 милиона евра за образовање арапских емиграната да би тако променили генетски састав Срба, што нису чинини ни немачки нацисти а ни отоманска империја.
 1. То што удбаши и ознаши и њихова деца и унуци распоређују неке од милион прогнаних Срба на одговорне функције у Скупштини Србије, музејима Србије и дају просторе и зграде — и јесте наставак етничких чишћења Срба која су чинили и њихови родитељи.
 1. Због свега реченог Србија мора имати јасну и ефикасну политику према прогнанм Србима:
  • мора се формирати једна јединствена партија прогнаних Срба у Србији – ПОВРАТАК која ће бити једна од најачих и најмногољуднијих партија, чији ће једини задатак и борба бити повратак прогнаних Срба на хиљадугодишња огњишта јер су, према наводима пуковника Мирка Радаковића, «Српски Крајишници из 104 наша удружења путем Споразума са СНСом овластили Српску Напредну Странку да нас заступа али су нас издали по свим тачкама. Ми смо доставили 70 000 потписа да се у Скупштини Србије размотри наших 12 захтева али нас је Вучић слагао и ниједан наш захтев није размотрен у Скупштини Србије.» те се мора формирати партија ПОВРАТАК а партије које су изневериле прогнане Србе судити за кривично дело ПРЕВАРЕ у политичком деловању!!
  • Хрватској, муслиманском делу Босне и Херцеговине и административном делу власти Косова и Метохије се има оставити шест месеци да подигну куће и врате све прогнане Србе на њихова хиљадугодишња огњишта,
  • уколико и колико се Срба не врате на своја вековна и хиљадугодишња огњишта — толико ће тзв. Хрвата, муслимана/бошњака, Албанаца бити протерано из Београда у даљих шест месеци.

ИНФО.:  bozzidar@inbox.ru   на тел.  +38161 322 0670

професор Божидар Митровић, доктор правних наука, адвокат

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *