ЕГЗИТОВ ПАНЕЛ – КАКО НАСЛЕЂЕНА КОЛЕКТИВНА ТРАУМА УТИЧЕ НА НАШЕ ЖИВОТЕ

Нова глобална платформа „Р:еволуција свести“, покренута на сам Егзитов рођендан, доноси у петак, 14. августа 2020. у 16:30 дискусију на тему „Ослобађање од колективне трауме.“ Након два јако запажена панела прегледана више од 70.000 пута, који су се бавили темама активизма у следећих 20 година и важности заштите животне средине, овог петка фокус ће бити на једној изузетно актуелној тему, поготово у овој турбулентној 2020. години која ће оставити последице на ментално здравље човечанства.
Учесници панела биће:
• Др. Беау Лотто – професор неурологије, аутор и предузетник, чије говоре је слушало више од 9 милиона људи широм света
• Хенрy Аммар – међународни мотивациони говорник и предузетник, те домац́ин Топ 10 подкаста,  „Making It Happen with Henry Ammar”
• Тхомас Хубл – реномирани едукатор и међународни фацилитатор, оснивач Академије за унутрашњу науку
Домаћин разговора биће Никола Јуришић, виши стручњак за културу компаније McKinsey, модератор и тренер.

Conscious R:Evolution – Processing Collective Trauma to Release Love, Presence and Freedom: https://youtu.be/JmuN3YeEqSs

У години у којој се цео свет налази у глобалној кризи, здравственој, економској, али изнад свега еколошкој, потребно је између осталог изградити свест о томе шта је колективна траума и како се носити са њом. Тема колективне трауме подстиче размишљање о томе на који начин искуства наших предака утичу на наш живот и обликују нашу реалност данас, али и о томе на који начин ће наше данашње искуство, укључујући и пандемију чији смо сведоци, оставити траг на будуће генерације. Учесници панела дискутоваће управо на тему тога шта је колективна траума, стечена и наследна, колико је она важна и на који начин се испољава у нашим животима, а у циљу проналажења начина на који можемо предузети нешто по том питању.
Панел „Ослобађање од колективне трауме“ у склопу Еxитове платформе „Р:еволуција свести“ моћи ће да се прати у петак, 14. августа у 16:30 на Fejsbuk stranici EXIT festivala.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *