ДАН ЗАЉУБЉЕНИХ УЗ НЕСВАКИДАШЊИ ДОЖИВЉАЈ У CINAPLEX ПРОМЕНАДИ

Дан заљубљених се ближи, а биоскоп Cinaplex Променада вас позива да са вољеном особом проведете романтично вече, 14. фебруара од 20 часова уз љубавну причу која нам долази из Берлина, фантастичне поклоне и специјално фоткање за заљубљене! Карте за Дан заљубљених и филм „Берлин, волим те“ у продаји су на благајнама биоскопа!

За незаборавне тренутке на Дан заљубљених, биоскоп Cinaplex Променада је поред одличног филма, припремио за све посетиоце и мноштво поклона, као и специјалан пхото схоотинг. Заљубљени ће имати прилику да се фотографишу испред романтичне позадине у правом фото студију у холу биоскопа и своје поклон фотографије добију одмах, али и да учествују у активацији за најкреативнију фотографију и освоје вредне награде. Пет најсрећнијих дама обрадоваће козметичка кућа АФРОДИТА својим поклон пакетима, док је за неодољиве хрскаве поклоне задужена компанија ЗЛАТИБОРАЦ. Петоро насумично одабраних добитника на пројекцији филма „Берлин, волим те” биће у прилици да открију чари акције Blind Date With A Book, коју организује Вулкан издаваштво. Све љубитеље кафе, очекује Grand Black’n’Easy уживање пред почетак филма, за пун укус турске кафе, која се припрема за минут као и три поклон пакета за истинске заљубљенике овог напитка док ће остали моћи да уживају у кокетелу добродошлице.

“Берлин, волим те” премијерно 14.02.

Након романтичних прича из Париза, Њујорка и Рио де Жанеира, на ред је дошао Берлин. Наставак филма из антологијског серијала доноси нам на велико платно неке од најутицајних глумаца данашњице, међу којима су Оскаровка Хелен Мирен, Кира Најтли, Лук Вилсон, Мики Рурк и Џена Деван.

Не пропустите прилику за потпуно уживање у романтичном филму, забави и поклонима који ће овај Дан заљубљених учинити посебним и непоновљивим.

Карте су у продаји на благајнаи биоскопа Cineplexx Променада. За више информација посетите сајт www.cineplexx.rs ,https://www.facebook.com/CineplexxPromenada/ или https://www.instagram.com/cineplexxpromenada/

Трејлер филма „Берлин, волим те“ –

Извор: Cinaplex Променада

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *