ЧЕТВРТА МЕЂУНАРОДНА ПРИВРЕДНА ИЗЛОЖБА ,,EXPO-RUSSIA SERBIA 2017″

ПРОГРАМ

ЧЕТВРТЕ МЕЂУНАРОДНЕ ПРИВРЕДНЕ ИЗЛОЖБЕ «EXPO-RUSSIA SERBIA 2017» И ЧЕТВРТОГ БЕОГРАДСКОГ ПОСЛОВНОГ ФОРУМА

15-17. март 2017. године Београд, хотел «Метропол»

14. март, уторак

12:00 Конференција за медије, посвећена отварању Четвртe међународне привредне изложбе «EXPORUSSIASERBIA 2017» сала “Лавендер“

15 март, среда

12:00-12:30 Званична церемонија отварања «EXPORUSSIASERBIA 2017»

Обилазак изложбене поставке

14:00-15:3Дискусиона платформау сарадњи са Министарством трговине, туризма и телекомуникација Републике Србије и Министарством спољних послова Републике Србије:

«Развоj политичке и економске сарадње у циљу успешне реализациjе заjедничких проjеката регионалног и свеевропског значаjа,у контексту перспектива сарадње Републике Србије са Евроазијским економским савезом (ЕАЕС)», сала «Лавендер»

16:00-18:15Округли сто у сарадњи са Министарством пољопривреде и заштите животне средине Републике Србије: «Фитосанитарни систем у трговини месним и млечним производима, производима воћа и поврћа, основне баријере и мере у области прихрамбене безбедности у Русији и Србији», «Испоруке руске агротехнике у Србиjу и друге земље Балканског региона», сала «Лавендер».

16 март, четвртак

10:00-12:00 Округли сто у сарадњи са Министарством грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Републике Србије

«Путеви модернизације саобраћајног система на Балкану и сарадња у области грађевинарства у оквиру развоја трговинских и економских односа Русије и Србије», сала «Лавендер»

11:00-13:00Научно-практична конференција: “Слободне зоне и индустријски паркови будућности ”. Сала «Аристотел».

12:00–14:00 Округли сто у сарадњи са Министарством рударства и енергетике Републике Србије

«Актуелна питања сарадње између Русије и Србије у области традиционалне и алтернативне енергетике, технологија за уштеду енергије»,сала «Лавендер»

16:00–18:00 Округли сто у сарадњи са Министарством здравља Републике Србије,«Перспективе заједничких истраживања у сфери медицине, размена искустава између клиничких центараРусије и Србије, заједничка производња лекова и медицинске опреме», сала «Лавендер»

17 март, петак

11:00-13:0Округли сто у сарадњи са Министарством трговине, туризма и телекомуникација Републике Србије, «Туристички потенцијали Русија-Балкански регион», сала «Лавендер»

12:00-15:00 Округли сто «Нове перспективе финансијских тржишта Русије и земаља Балканског полуострва», «Финансијски токови који прате извозно-увозне операције. Русија – земље Балканског полуострва. Обрачуни у националним валутама. Излагања и презентације представника руских и иностраних банака“. Сала „Аристотел“.

14:00–15:3Округли сто у сарадњи са Министарством просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије «Развој сарадње између Русије и Србије у области високог и средњег образовања», сала «Лавендер»

Извор: Инфоцентар Панчево

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *