BESPLATNE ONLINE RADIONICE ZA UNAPREĐENJE POSLOVNIH VEŠTINA SA RIČARDOM BARETOM

Novi Sad, 2. oktobar 2020 – Svetski priznat autor i predavač, Ričard Baret, održaće seriju besplatnih online radionica pod nazivom „Svesno poslovanje“ tokom oktobra i novembra, a prijavljivanje za ovaj edukativni program omogućeno je svim zainteresovanim predstavnicima malih i srednjih preduzeća. Program edukacije pokrenuli su EXIT i kompanija Visa u okviru platforme „R:evolucija svesti“,  kako bi u ovom izazovnom periodu pružili podršku MSP sektoru i pomogli vlasnicima biznisa da unaprede znanja u oblasti liderstva i poslovnih veština.

Svi zainteresovani za edukativni program mogu da se registruju na linku https://consciousrevolution.life/workshop-application/,  a prijave su otvorene do 10. oktobra. Edukativni program predviđa tri radionice pod nazivom „Sedam nivoa organizacijskog i liderskog razvoja”, „Izgradnja organizacije koju pokreću vrednosti” i „Evolucioni trening za lidere”. 

„Najvažnije vrednosti koje su potrebne da bi se organizacija uspešno vodila su poverenje, otvorenost i transparentnost. Ono što je važno za kompaniju jeste da ima višu svrhu koja je veća od prostog stvaranja profita – svrhu koju zaposleni prihvataju i koja ih inspiriše da svakog dana dolaze na posao. Vođama timova se mora dozvoliti da postavljaju sopstvene ciljeve. Oni se moraju baviti izgradnjom kulture koju pokreću vrednosti.„, rekao je Ričard Baret, predsednik Baret akademije za unapređenje ljudskih vrednosti i osnivač Baret Centra Vrednosti koji je do sada sproveo procenu vrednosti više od 50 nacija, desetine hiljada kompanija i stotine hiljada pojedinaca širom sveta.

Conscious R:evolution – Conscious Business powered by Visa:

https://www.facebook.com/watch/?v=3231937480249340

Edukativni program „Svesno poslovanje“ nastavlja se na istoimeni panel koji je nedavno okupio Muhameda Ismaela, višeg potpredsednika za marketing kompanije Visa za CEMEA region, Mišu Lukića, osnivača i glavnog dizajnera u konsultanstkoj kompaniji New Startegy i Dušana Kovačevića, osnivača i direktora EXIT festivala, u online diskusiji na temu primene koncepta svesnog poslovanja u biznisu. Tom prilikom panelisti su zaključili da se u budućnosti očekuje dalji rast i razvoj koncepta svesnog poslovanja budući da poboljšava život ljudi, stvarajući vrednost za sve aktere, kako za akcionare, tako i za potrošače, zaposlene, zajednicu, planetu i ekosistem.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *