БЕОЧИНСКИ МАТУРАНТИ ПРОСЛАВИЛИ МАТУРСКО ВЕЧЕ

Матуранти Основне школе „Јован Грчић Миленко“ из Беочина прославили су синоћ у ресторану „Караш“ на обали Дунава своје матурско вече.

Уз традиционални дефиле одељења, који су предводиле разредне старешине, генерација беочинских матураната 2022/2023 свечано је почела прославу своје матурске вечери и још једном у пуном саставу показала сву лепоту, радост, другаство и заједништво са својим другарима, учетиљима и наставницима.

Новина у Беочину ове године је да је општина Беочин преузела трошкове организације матурске вечере за две основне школе са територије општине, и тиме омогућила бесплатну матуру за око 170 ученика и њихових наставника.

Прослави матуре је на позив Основне школе „Јован Грчић Миленко“ присуствовала и председница општине Беочин Биљана Јанковић.

„Иако је ово била изазовна година за све просветне раднике, родитеље и ђаке, драго ми је што смо имали могућност да уведемо неке лепе новине и пружимо подршку матурантима и њиховим родитељима. Желимо да ово буде устаљена пракса у општини Беочин и у наредном периоду.“ истакла је Јанковић и додала да је част и задовољство што је имала прилику да упозна  генерацију младих и талентованих ученика међу којима је доста успешних ђака који на најлепши начин представљају своје место и своју школу.

У Општини Беочин ће у четвртак, 29. јуна у 10 часова бити уприличен и пријем ђака генерације и вуковаца из ОШ „Јован Поповић“ из Сусека као и ОШ „Јован Грчић Миленко“ из Беочина.

фото: Исмет Адемовски

Извор: ОПШТИНА БЕОЧИН

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *