ARENA FAN UZ NOVOG AKVAMENA, POKLONE I SPECIJALNO IZNENAĐENJE 20. NOVEMBRA

Pripremite se da zagospodarite kraljevstvom Atlantide na Arena Fan večeri u sredu, 20. decembra kada se Džejson Momoa vraća na veliko platno u ulozi Akvamena u nastavku najuspešnijeg DC filma svih vremena! Za sve fanove pripremljeni su pokloni, ali i specijalno iznenađenje. Ulaznice u prodaji!

Druženje u holu bioskopa započinje od 19 časova, dok 3D projekcija novog DC podvodnog spektakla “Akvamen i izgubljeno kraljevstvo” počinje u 19:30h. Svakog posetioca očekuje poklon strip ili poster, a pred samu projekciju mogućnost da zaplove kraljevstvom Atlantide i naprave fotografije za uspomenu.

Reditelj Džejms Van i sam Akvamen, Džejson Momoa – zajedno sa Patrikom Vilsonom, Amber Herd, Jaija Abdul Matinom II i Nikol Kidman – vraćaju se u nastavku najuspešnijeg DC filma svih vremena!

Nakon što Akvamena nije uspeo pobediti prvi put, Crni Manta, i dalje vođen potrebom za osvetom smrti svog oca, neće se zaustaviti ni pred čim dok ga jednom zauvek ne svlada. Ovaj put Crni Manta je snažniji nego ikada, koristeći moć mitskog crnog trozupca koji oslobađa drevnu i zlu silu. Kako bi ga pobedio, Akvamen će se obratiti svom bratu Ormu, bivšem kralju Atlantide, kako bi se udružili. Zajedno, moraju ostaviti po strani sve svoje razlike kako bi zaštitili kraljevstvo i spasili porodicu, kao i svet, od nepovratnog uništenja.

Trejler filma: 

Ulaznice su u prodaji na blagajni bioskopa, putem sajta i aplikacije Arena Cineplex. 

Izvor: Arena Cineplex

Administrator: DNM

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *