ANTMEN I OSA UZ TEMATSKO FOTOGRAFISANJE I POKLONE NA ARENA FAN VEČERI

15. februara budite u ulozi Antmena ili Ose i pogledajte među prvima novi nastavak Marvelovog hita

U sredu, 15. februara u 20h, Arena Fan veče donosi uzbudljiv, treći deo sage „Antmen i Osa: Kvantumanija”, poklon za svakog posetioca i tematsko fotografisanje u holu bioskopa Arena Cineplex. Ulaznice su u prodaji.

Pogledajte među prvima, prvi film u petoj fazi Marvel univerzuma „Antmen i Osa: Kvantumanija“ i ponesite sa sobom uspomene na ovo specijalno veče u Areni Cineplex. Za Marvel ljubitelje pripremili smo tematsko fotografisanje u duhu filma, kada će posetioci moći bar na jedan dan da budu Antmen ili Osa kao i specijalne poklone u vidu stikera za svakog posetioca. Pozivamo vas da dođete u hol bioskopa već od 19 časova i zabavite se uz dodatne bioskopske sadržaje.

Superherojski tandem, Scott Lang (Paul Rudd) i Hope Van Dyne (Evangeline Lilly), vraćaju se kako bi nastavili svoje avanture kao Antmen i Osa. Zajedno sa svojim porodicama iznenada se nalaze u situaciji istraživanja Kvantne oblasti kada se, u interakciji sa novim čudnim stvorenjima, upuštaju u avanturu koja će ih gurnuti izvan granica onoga što su zamišljali kao moguće.

Trejler filma: 

Ulaznice su u prodaji na blagajnama bioskopa.

Izvor: Arena Cineplex

Administrator: DNM

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *