20 ГОДИНА ИНФОРАТА ! – БИЉАНА ЂОРОВИЋ

Среда, 1. децембар 2021. 18 сати.
Удружење Стара Бежанија, Војвођанска 68.
20 година Инфората!
Инфорат представља централну форму савременог хибридног, мрежног и мрежноцентричног рата против људи и природе и обавио је преко 96% ратних операција против човечанства.
Већ две деценије бавимо се анализом планова и програма психопатолошких, болесних и генерацијски озбиљно поремећених умова, чији је циљ – уништење људског рода и природе – Божије креације на планети Земљи.
Глобални предатори су све припремили за глобални геноцид који треба да се, према њиховим плановима, реализује до 2030. године. Тај пројекат мора пропасти и уступити право првенства успостављању поретка оличеног у нашој ‘Небеској Србији’, и достизању њеног правог смисла и значења.
Моји саборци и пријатељи су, Богу хвала, били и остали у првим редовима борбе против глобалних предатора – безинтересно – и њих видим као саприпадајуће Небеској Србији.
У среду 1.децембра, поводом двадесетогодишњице наше инфоратничке борбе, обратиће вам се један број оних, које са поносом сматрам својим савезницима и саборцима на путу успостављања поретка који ће бити у знаку истине и ‘Небеске Србије’ а који ће говорити о својој инфоратничкој борби и путевима победе и тријумфа над сатанизованим имбецилима.
Придружите нам се.
Биће нам част и задовољство.
Ваша Биљана Ђоровић.
Извор: ТВ Арс Медија

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *