Nalazite se ovde
Početna > Kultura > ZA PROSLAVU 20 GODINA EGZITA TRAŽIĆE SE KARTA VIŠE

ZA PROSLAVU 20 GODINA EGZITA TRAŽIĆE SE KARTA VIŠE

Svega 53 minuta bilo je potrebno da fanovi iz 44 zemlje razgrabe kompletnu prvu seriju ulaznica za veliku proslavu 20 godina EGZIT Festivala! Čak trećina dnevnog kapaciteta Petrovaradinske tvrđave već je rasprodata u rekodnom roku i to duplo brže u odnosu na prethodne godine, čime je još jednom potvrđeno veliko interesovanje koje vlada za jubilarno, EGZIT 2.0 izdanje. Prve ulaznice stigle su danas u podne na prodajna mesta u skoro 20 zemalja sveta, mada je na samom startu prednjačila onlajn prodaja, dostupna fanovima iz svakog kutka planete. Iako poslednjih godina posetioci na EGZIT dolaze iz oko 90 različitih zemalja sveta, ako je suditi po broju od 44 zemlje u samo prvih sat vremena prodaje ulaznica, očekuje se da Novi Sad i Srbija ugoste ne samo najveći broj stranih gostiju dosad, već i najraznovrsniji miks zemalja na jednom mestu. Prednjače zemlje regiona od kojih su na prvom mestu Hrvatska i Slovenija, a tu su i uvek brojne Velika Britanija, Holandija, Francuska, Belgija, Turska, Mađarska, Rusija i niz drugih, pa se beleže i prve EGZIT 2.0 ulaznice kupljene u Kolumbiji, Češkoj, Brazilu, Azerbejdžanu, Egiptu, Gruziji, Meksiku, Malti, pa čak i u dalekoj Maleziji!

Nova serija EGZIT ulaznica koje omogućuju narukvicu za sva četiri dana od 9. do 12. jula iduće godine, prodaje se po sledećoj promotivnoj ceni od 6.490 dinara, što i dalje predstavlja veoma visokih 55% uštede u odnosu na finalnu cenu. U prodaji su još i VIP Gold ulaznice po ceni od 30.000 dinara, koje omogućavaju pristup VIP GOLD zonama na glavnoj bini i Dens Areni, dok obožavaoci elektronske scene mogu da kupe ulaznice koje omogućavaju pristup VIP gold zoni samo Dens Arene i to po ceni od 20.000 dinara za četiri dana festivala. Svi posetioci jubilarnog 20. rođendana EXIT festivala mogu već sada da rezervišu svoje mesto u festivalskom kampu, te da svoju ulaznicu iskombinuju sa željenim smeštajem u posebno skrojenim turističkim paketima koji će biti dostupni putem zvanične turističke agencije festivala, Egzit Trip. Ulaznice za EGZIT u Srbiji se prodaju putem zvanične stranice https://www.exitfest.org/, te putem prodajne mreže Gigs Tiks.

EXIT 2.0 – Celebrating 20 Years in Unity: https://youtu.be/e5Kl5-DuPyw

Petrovaradinska tvrđava od 9. do 12. jula iduće godine biće u centru pažnje svetske muzičke javnosti, kada će EGZIT festival proslaviti 20 godina svog postojanja! Na preko 40 bina i zona okupiće se neki od najznačajnijih muzičkih zvezda današnjice, ali i nekoliko odabranih EGZIT izvođača iz prethodne dve decenije, čiji su nastupi zauvek postali nerazdvojan deo istorije festivala. Pod simboličnim sloganom EGZIT 2.0, festival označava početak svoje nove ere, kojim najavljuje brojne inovacije u svim oblastima svog delovanja.

Prvi izvođači za EGZIT , ali i za ostale festivale u organizaciji EGZIT tima, kao što su Si Star u Umagu, Revolušn u Temišvaru i Si Dens u Budvi, biće objavljeni uskoro. Svi ljubitelji festivala mogu da očekuju neke od najaktuelnijih izvođača svetske muzičke scene u kombinaciji sa proverenim imenima, uz izuzetno veliku raznolikost muzičkih žanrova, po čemu je EGZIT čuven na svetskoj festivalskoj sceni.

 

 

 

 

Izvor: EGZIT

Ostavite odgovor

Top