ЗА ПРОСЛАВУ 20 ГОДИНА ЕГЗИТА ТРАЖИЋЕ СЕ КАРТА ВИШЕ

Свега 53 минута било је потребно да фанови из 44 земље разграбе комплетну прву серију улазница за велику прославу 20 година ЕГЗИТ Фестивала! Чак трећина дневног капацитета Петроварадинске тврђаве већ је распродата у рекодном року и то дупло брже у односу на претходне године, чиме је још једном потврђено велико интересовање које влада за јубиларно, ЕГЗИТ 2.0 издање. Прве улазнице стигле су данас у подне на продајна места у скоро 20 земаља света, мада је на самом старту предњачила онлајн продаја, доступна фановима из сваког кутка планете. Иако последњих година посетиоци на ЕГЗИТ долазе из око 90 различитих земаља света, ако је судити по броју од 44 земље у само првих сат времена продаје улазница, очекује се да Нови Сад и Србија угосте не само највећи број страних гостију досад, већ и најразноврснији микс земаља на једном месту. Предњаче земље региона од којих су на првом месту Хрватска и Словенија, а ту су и увек бројне Велика Британија, Холандија, Француска, Белгија, Турска, Мађарска, Русија и низ других, па се бележе и прве ЕГЗИТ 2.0 улазнице купљене у Колумбији, Чешкој, Бразилу, Азербејџану, Египту, Грузији, Мексику, Малти, па чак и у далекој Малезији!

Нова серија ЕГЗИТ улазница које омогућују наруквицу за сва четири дана од 9. до 12. јула идуће године, продаје се по следећој промотивној цени од 6.490 динара, што и даље представља веома високих 55% уштеде у односу на финалну цену. У продаји су још и ВИП Голд улазнице по цени од 30.000 динара, које омогућавају приступ ВИП ГОЛД зонама на главној бини и Денс Арени, док обожаваоци електронске сцене могу да купе улазнице које омогућавају приступ ВИП голд зони само Денс Арене и то по цени од 20.000 динара за четири дана фестивала. Сви посетиоци јубиларног 20. рођендана ЕXИТ фестивала могу већ сада да резервишу своје место у фестивалском кампу, те да своју улазницу искомбинују са жељеним смештајем у посебно скројеним туристичким пакетима који ће бити доступни путем званичне туристичке агенције фестивала, Егзит Трип. Улазнице за ЕГЗИТ у Србији се продају путем званичне странице https://www.exitfest.org/, те путем продајне мреже Гигс Тикс.

EXIT 2.0 – Celebrating 20 Years in Unity: https://youtu.be/e5Kl5-DuPyw

Петроварадинска тврђава од 9. до 12. јула идуће године биће у центру пажње светске музичке јавности, када ће ЕГЗИТ фестивал прославити 20 година свог постојања! На преко 40 бина и зона окупиће се неки од најзначајнијих музичких звезда данашњице, али и неколико одабраних ЕГЗИТ извођача из претходне две деценије, чији су наступи заувек постали нераздвојан део историје фестивала. Под симболичним слоганом ЕГЗИТ 2.0, фестивал означава почетак своје нове ере, којим најављује бројне иновације у свим областима свог деловања.

Први извођачи за ЕГЗИТ , али и за остале фестивале у организацији ЕГЗИТ тима, као што су Си Стар у Умагу, Револушн у Темишвару и Си Денс у Будви, биће објављени ускоро. Сви љубитељи фестивала могу да очекују неке од најактуелнијих извођача светске музичке сцене у комбинацији са провереним именима, уз изузетно велику разноликост музичких жанрова, по чему је ЕГЗИТ чувен на светској фестивалској сцени.

 

 

 

 

Извор: ЕГЗИТ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *