Nalazite se ovde
Početna > Kultura > VEČE S BRANKOM PRAŽIĆEM – OBELEŽAVANJE 18 GODINA CENTRA ,,ŽIVETI SLOBODNO“

VEČE S BRANKOM PRAŽIĆEM – OBELEŽAVANJE 18 GODINA CENTRA ,,ŽIVETI SLOBODNO“

Centar „Živeti uspravno“ u saradnji sa Galerijom Matice srpske organizuje Veče sa Brankom Pražićem povodom obeležavanja 18 godina rada ove organizacije koja obezbeđuje personalnu asistenciju osobama s invaliditetom.

22. februara ove godine Centar „Živeti uspravno“ obeležava punih 18 godina postojanja, a proistekao je od istoimenog Savetovališta pre 20 godina. Takođe, navršava se 10 godina od kako Centar organizuje vršnjačko savetovalište, te smo ove važne jubileje odlučili da obeležimo koncertom Branka Pražića koji je podržavao Centar od samog početka. To je lepa prilika da i ovog puta pozovemo publiku da kupovinom ulaznica za ovaj događaj podrži naš rad.

Branko Pražić je jedan od „veterana“ rokenrola koji je suvereno pomerao granice i utvrđivao standarde u jugoslovenskoj muzici. Nezaboravne pesme poput „Ima neka tajna veza“, „Šta bi dao da si na mom mjestu“, „Ne očekuj da te iko razumije“, „Gde bi nam bio kraj“ i mnoge druge ostavile su dubok trag u našoj muzici i još uvek su rado slušane. Zato vas pozivamo da uživate u evergrin zvucima na ovoj večeri i podržite u isto vreme personalnu asistenciju osobama s invaliditetom.
U skladu sa svojim mogućnostima možete doprineti da se obezbede sredstva koja nedostaju. Uspeli smo da obezbedimo kontinuitet usluge od skoro 12 godina, a Grad je od ove godine budžetski finansira, međutim za sada samo minimalnog standarda što je nedovoljno za mnoge od nas. Cena ulaznice je 400 dinara i može se kupiti u Muzejskoj prodavnici Galerije Matice srpske, svakog dana osim ponedeljka od 10.00 do 18.00 sati. Ulaganje mimo cene ulaznice doprineće većem obuhvatu i obimu usluge (račun za donacije je 340-11001286-31 kod Erste Bank A.D.)

Za više informacija možete se obratiti Jeleni Ognjanović na telefon 069 1103 051.

 

Izvor: Galerija Matice srpske

Ostavite odgovor

Top