ВЕЧЕ С БРАНКОМ ПРАЖИЋЕМ – ОБЕЛЕЖАВАЊЕ 18 ГОДИНА ЦЕНТРА ,,ЖИВЕТИ СЛОБОДНО“

Центар „Живети усправно“ у сарадњи са Галеријом Матице српске организује Вече са Бранком Пражићем поводом обележавања 18 година рада ове организације која обезбеђује персоналну асистенцију особама с инвалидитетом.

22. фебруара ове године Центар „Живети усправно“ обележава пуних 18 година постојања, а проистекао је од истоименог Саветовалишта пре 20 година. Такође, навршава се 10 година од како Центар организује вршњачко саветовалиште, те смо ове важне јубилеје одлучили да обележимо концертом Бранка Пражића који је подржавао Центар од самог почетка. То је лепа прилика да и овог пута позовемо публику да куповином улазница за овај догађај подржи наш рад.

Бранко Пражић је један од „ветерана“ рокенрола који је суверено померао границе и утврђивао стандарде у југословенској музици. Незаборавне песме попут „Има нека тајна веза“, „Шта би дао да си на мом мјесту“, „Не очекуј да те ико разумије“, „Где би нам био крај“ и многе друге оставиле су дубок траг у нашој музици и још увек су радо слушане. Зато вас позивамо да уживате у евергрин звуцима на овој вечери и подржите у исто време персоналну асистенцију особама с инвалидитетом.
У складу са својим могућностима можете допринети да се обезбеде средства која недостају. Успели смо да обезбедимо континуитет услуге од скоро 12 година, а Град је од ове године буџетски финансира, међутим за сада само минималног стандарда што је недовољно за многе од нас. Цена улазнице је 400 динара и може се купити у Музејској продавници Галерије Матице српске, сваког дана осим понедељка од 10.00 до 18.00 сати. Улагање мимо цене улазнице допринеће већем обухвату и обиму услуге (рачун за донације је 340-11001286-31 код Ерсте Банк А.Д.)

За више информација можете се обратити Јелени Огњановић на телефон 069 1103 051.

 

Извор: Галерија Матице српске

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *