Nalazite se ovde
Početna > Kultura > Film > „STUDIO UNIVERSAL“ OTKRIO NOVI PROJEKAT POD NAZIVOM „DARK UNIVERSE“

„STUDIO UNIVERSAL“ OTKRIO NOVI PROJEKAT POD NAZIVOM „DARK UNIVERSE“

Stars of Dark Universe

Studio Univerzal objavio je da će nova serija filmova koji za glavne likove imaju klasična čudovišta, ali stvorena za moderne generacije, biti u bioskopskoj distribuciji pod nazivom „Dark Universe“.

Logo ćemo imati prilike da vidimo kada film „MUMIJA“ stigne u naše bioskope 8. juna, a veliko nam je zadovoljstvo da iza muzike stoji četiri puta nominovan za Oskara, kompozitor Deni Elfman.

U najavi nove serije filmova potvrđeno je da će oskarovac Bili Kondon režirati novi film „Frankeštajnova nevesta“, sledeći projekat kompanije Dark Universe, koji će u bioskope stići u februaru 2019. godine.

 

„Dark Universe“ startovao je filmom Aleksa Kurcmana, reditelja i producenta filma „MUMIJA“.
„Veoma smo ponosni na svu kreativnost i strast koja nas je inspirisala da ponovo oživimo Univerzalova klasična čudovišta i obećavamo publici da ćemo serijal širiti strateški“, izjavila je Dona Langli iz Univerzal Pikčrsa.

“Frankeštajnova nevesta” (Bride of Frankestein) svakako je najupečatljiviji ženski monstrum u istoriji filma i zavet koji nam je ostavilo Vejlovo remek – delo, što je i jedan od najboljih filmova ikada napravljenih” izjavio je reditelj Kondon.

Filmovi Dark Universa biće prepoznatljivi po tome što će u njima igrati najtalentovanije i najpopularnije svetske zvezde u legendarnim ulogama, kao i mladi i talentovani glumci čije su karijere u usponu. Kako je ranije najavljeno zvezde filmova Dark Universe po prvi put su zajedno: „Nevidljivi čovek“ i „Frankenštajnova čudovišta“ tumačiće zvezde blokbastera, Džoni Dep i dobitnik Oskara Havijer Bardem, koji zajedno glume u filmu “Pirati sa Kariba – Salazarova osveta“. Ovi glumci pridružuju se Tomu Kruzu i Raselu Krou koji tumači lik doktora Henrija Džekila, vodećim glumcima filma Mumija, zajedno sa Sofijom Butelom u naslovnoj ulozi.

 

 

Izvor: Taramount film

 

Ažurirao: M.O.

Ostavite odgovor

Top